If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
тишо нещо се опитваш да ме дразниш ли не мога да разбера - искаш нещо да ми кажеш ли - не се дръж като някоя курва а ако имаш да казваш нещо го кажи -престани да дразниш защото наистина ще поискам някой от модераторите да си влезе в ролята
за кое да те дразня ??? за кое се правя на курва .... тоя път нз за кое съм ти крив
някви субтитри сте слагали нещо - не мислиш ли че прекаляваш нещо ?
айде нека да не започваме на ново , става ли ти лепенки алфа ромео неми слага на колата сякаш ,не са насмяхме не са накикотихте лепихте но аз нищо не казах е тия субтитри за в замяна на това даже и снимки и правихте и какво ли не .....така че работата е квит
тишо нещо се опитваш да ме дразниш ли не мога да разбера - искаш нещо да ми кажеш ли - не се дръж като някоя курва а ако имаш да казваш нещо го кажи -престани да дразниш защото наистина ще поискам някой от модераторите да си влезе в ролята
Всичко е за шоуто не се коси...всички сме от един клуб...
Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
Fiat Brava 1.6 16V ELX '97
Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex
Уговореното мясно мисля че не е минералните бани !!!
Мерси на всички който дойдоха днес на срещата прекарахме си супер ще кача снимки по късно ... А то май бах само аз ... Снимки на моята кола имате мисля да не качавам ...
Евала на всички без мен вече на срещите !!!
Alfa Romeo 146 1.6
По добре гаден , отколкото гладен !
Уговореното мясно мисля че не е минералните бани !!!
Мерси на всички който дойдоха днес на срещата прекарахме си супер ще кача снимки по късно ... А то май бах само аз ... Снимки на моята кола имате мисля да не качавам ...
Евала на всички без мен вече на срещите !!!
Брат извинявай че не писах сощи в темата, че съм на работа в неделя.....Всъщност в момента в който ми звънна можех да дойда, но като разбрах, че никой не е дошъл и не намерих смисъл....знаеш, че аз винаги идвам...но май с теб вече няма да ходим на срещи...Ако ще е само двамата, знаеш че може и в квартала, живеем блок до блок...За другите, които не идват...може да почнете с оправданията точно сега.....!
Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
Fiat Brava 1.6 16V ELX '97
Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex
Брат извинявай че не писах сощи в темата, че съм на работа в неделя.....Всъщност в момента в който ми звънна можех да дойда, но като разбрах, че никой не е дошъл и не намерих смисъл....знаеш, че аз винаги идвам...но май с теб вече няма да ходим на срещи...Ако ще е само двамата, знаеш че може и в квартала, живеем блок до блок...За другите, които не идват...може да почнете с оправданията точно сега.....!
значи 1-во в това горещо време как ви се стои на тая била по добре да бяхте запалили колите и да изгорите за 10 лв бензин да си направим срещата на басейна ,щеше да е по добре и по забавно 2-ро според мене денят и часат на срещата нещо не се връзва .... неделя всеки почива или има работа която върши през почивните дни ( села,басейни,морета,планини, формула 1 и т.н) според мене ако е през седмицата в който и да е ден и срещата да е 8 чааса по хладинката повече хора може да се навият да дойдат и между другото минах днес през била в 2 и 8 мин някаде имаше някакви други коли на мястото кадето се събираме и аз заминах на басейна !!
то се е видяло че такива срещи неможе да има в Сливен ,затова предлагам да се събираме в друг ден и час на по кафе или нещо такова до колкото знам ходите на Брилянтин затова предлагам да се събираме вечер към 20:00 часа примерно в сряда мисля че така няма да има хора на работа и т.н. и всеки може да излезне вечер за по кафе
.::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Ами къде по - точно ще е следващата среща? Ако има такава ?
Fiat Bravo 1.9 101 hp TDSoft 1997 - 12.05.2004 R.I.P.
Alfa romeo 145 Тwin Spark 1.4 16v 103 hp '97 (отзад на багажника под 145 пише едно AUTOSi, ако някой има идея какво е да пише)
Абе да ви кажа в неделя работят 10 % от хората във форума , колкото идваха на срещите на BILLA толкова ще идват и на кафе в сряда вечер ! Организацията в Сливен е не на слабо ниво а на подигравателно !!! Моля ви се не ми говорете глупости ... Във форума пишат 10 -12 човека а го четат много повече , ако бяхме направили няколко нормални срещи можеше да разберат хората и да идват повече хора , но нашите срещи са аз и Краси ? Какво правим ?
Alfa Romeo 146 1.6
По добре гаден , отколкото гладен !
Comment