Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Сливен 14:00h - BILLA

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Назад съм с материала колеги...
    Вече съм си в Сливен.Срещи има ли?
    АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
    FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

• Първоначално публикувано от Sergey_gigov Покажи съобщение
      ами то щото сте много сериозни и се събитате всяка седмица , че ми е писнало да ви гледам и мисля да идая на някоя ямболска сбирка да ги видя и тях
      ами да ти кажа докато си бях в Сливен ходихме само аз и Краси така,че ти за сериозност не ми говори дето казаваше за Бриз следващия път съм тама ама кой точно следващ път не се знае нали???
      .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

• Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщение
        ами да ти кажа докато си бях в Сливен ходихме само аз и Краси така,че ти за сериозност не ми говори дето казаваше за Бриз следващия път съм тама ама кой точно следващ път не се знае нали???
        1 пътси отишла с красито и тоя 1 път се превърна във всеки път аз съм ходил поне 3 пъти и са били красито и стифлър но не и ти или сте ходили на среща но не на среща на клуба а може би среща между вас двамата .... и аз ходя при серго някой път незнам това за среща на клуба ли да го водим
        Last edited by gaidata; d.m.y г., 17:25.

Comment

• Първоначално публикувано от gaidata Покажи съобщение
          1 пътси отишла с красито и тоя 1 път се превърна във всеки път аз съм ходил поне 3 пъти и са били красито и стифлър но не и ти или сте ходили на среща но не на среща на клуба а може би среща между вас двамата .... и аз ходя при серго някой път незнам това за среща на клуба ли да го водим
          цяло лято мога да ти кажа и не беше среща на нас двамата а там беше в сряда и нямаше никой

Comment

цяло лято мога да ти кажа и не беше среща на нас двамата а там беше в сряда и нямаше никой
            ок мой

Comment

• Не, наистина е имало няколко пъти когато Мирела не е идвала на срещите.Но повечето пъти особено когато се реши да са в сряда сбирките..тя е идвала. Разбира се, никой не знае...защото само двамата си ходхме на Бриза. Почти цяло лято. След първия път когато ходихме на Бриза с Тишо, Нейчо и дрги момчета, след това всяка сряда си беше така, докато не застудя...Дори последния път когато едно ново момче от форума каза че висял там, а аз не го видях, тя ми се обади и ме накара да изляза....И все пак чакам ямболии да видим какво ще измислят
              Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
              Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

• кум 2 : 20 елакте към летището който иска

Comment

среща си е аз от време на време се субирам с IXZIBIT и други алфисти - ама вас ви няма нали - така че мирелка не ми казвай че сте много сериозни - я да ви видя колко сте сериозни сега - сряда 19.15 ч на летището понапудрет малко кошниците да ги видим коя върви и коя не .....
                  пп няма да питам кой ще дойде - щото ви знам отговорите - пак никой няма да дойде
                  ако ви е тъмно и не видите може и в неделя да я направиме
                  alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

среща си е аз от време на време се субирам с IXZIBIT и други алфисти - ама вас ви няма нали - така че мирелка не ми казвай че сте много сериозни - я да ви видя колко сте сериозни сега - сряда 19.15 ч на летището понапудрет малко кошниците да ги видим коя върви и коя не .....
                    пп няма да питам кой ще дойде - щото ви знам отговорите - пак никой няма да дойде
                    ако ви е тъмно и не видите може и в неделя да я направиме
                    виждай се с когото искаш, само дето ние ходихме и се виждахме уж с Краси в оговорен час "уж"за среща на форума и на оговореното място а не аз да съм ходела при него или той при мен има тънка разлика нали,че вие не сте опоменали къде и кога сте се виждали ахахахаха просто е трудно да си признаеш,че не си ходел и да отговора ми за тия срещи в Сливен ще е не защотот отдавна не съм в Сливен

Comment

виждай се с когото искаш, само дето ние ходихме и се виждахме уж с Краси в оговорен час "уж"за среща на форума и на оговореното място а не аз да съм ходела при него или той при мен има тънка разлика нали,че вие не сте опоменали къде и кога сте се виждали ахахахаха просто е трудно да си признаеш,че не си ходел и да отговора ми за тия срещи в Сливен ще е не защотот отдавна не съм в Сливен
                      а видя ли сега кой е сериозния ?
                      дай да чуеме сега кой друг ще дойде
                      alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

• щом е за летището ще дойда моита няма какво да я пудря вчера нямаше кола която да не ме бие на летището
                        ама ще дойда да се покефим да попилим малко гуми и да изхабим масло и бензин

Comment

а видя ли сега кой е сериозния ?
                          дай да чуеме сега кой друг ще дойде
                          бих дошла ама вече съм студентка така,че немога през седмицата да съм в Сливен

Comment

бих дошла ама вече съм студентка така,че немога през седмицата да съм в Сливен
                            може и в неделя да я направим дре - земи и баща ти че и с него не съм се виждал от лятото

Comment

щом е за летището ще дойда моита няма какво да я пудря вчера нямаше кола която да не ме бие на летището
                              ама ще дойда да се покефим да попилим малко гуми и да изхабим масло и бензин
                              сложи ли и чипа вече ?

Comment

може и в неделя да я направим дре - земи и баща ти че и с него не съм се виждал от лятото
                                пребирам се по различно време в Сливен така, че ако улуча някога някаква среща ще дойда ако въобще има такива

Comment

Working...
                                X