If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ми да сигурно майка ти е била , що да не да каза нещо за мен ?
каза, че те е засякла на кръстовището там до тенопол посока пазара..няква алфа в същото време минавала и ти си спрял дал си и път тръгнал някъв опел и ти си тръгнал за кво да го чакаш бил си само солидарен към алфите ахахаха
.::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
каза, че те е засякла на кръстовището там до тенопол посока пазара..няква алфа в същото време минавала и ти си спрял дал си и път тръгнал някъв опел и ти си тръгнал за кво да го чакаш бил си само солидарен към алфите ахахаха
Къв Фиат имате вие?!?
Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
Fiat Brava 1.6 16V ELX '97
Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex
Ми да , никва солидарност за опелите Една кола на която емблемата и е зачеркната още в завода аз път ше и давам
Alfa Romeo 146 1.6
По добре гаден , отколкото гладен !
Излишно е да си говорим тая неделя за среща , всеки си има семейство , кой ще си отиде на село празник е разбираемо е Аз искам само да уточним кои две недели от месеца ще се събираме : 1-3,2-4,1-2,3-4,1-4,2-3 да знам и от Май месец да си праим редовни сбирки
И на всички Приятно прекарване на празника - мачкайте черупки не ламарини и полека с алкохола и возилата (опасна комбинация са) .
Alfa Romeo 146 1.6
По добре гаден , отколкото гладен !
Comment