If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
привет на всичките колеги тука....... ммм скоро се случи така че ми се накараха че не идвам на срещите и реших поне тука да погледна какво става ... бреее ми то народа се умножил бе дали е щото иде лятооо как да е аз имам ангажимент тази седмица верно че съм доста близо до Билла и може и да отскоча за малко да Ви видя колеги, аз постоянно засичам колегите ама явно малко от тях ми знаят колата в новия и вид та даже като свирна не ме отразяват да не говорим за примигване къси дълги..... ммм колеги само аз съм с пловдивска регистрация бе ииии бели джанти
sigpicалфа ромео 155 TS 2.0 8V настояща
Suzuki GSXR 750 W настоящ
Kawasaki KZ 440A вече бивш
да де да де не ми се скара ама........... честно казано наистина нямам кои знае колко много време да идвам по сбирките защото рядко се задържам в града ... ама как да е ще опитам да доида на тази
а колегата със субарото..............мммммммммммммм прелест колега да ти е честита и 10..................к километри безавариино каране
sigpicалфа ромео 155 TS 2.0 8V настояща
Suzuki GSXR 750 W настоящ
Kawasaki KZ 440A вече бивш
Здравей. Технически данни ще споделиш ли, или са тайна преди драг-а
ами значи колата несъм я взел за драг а защото ми харева и ми беше мечта още от 99 година когато ясен попов караше същото субару по ралитата ,та за колата 218 конски сили 4х4 2 айрбаг спортни седалки 17 ки О.З рейсинг пълен ел пакет климатик абс хмм може и да има още но не се сещам въпреки че са достатъчни за спортна кола
гайда ... кога ше се замъкнеш към Варна да го видим тоя турбо боксер
ами към 9-10 май съм във варна чудя се дали да идва с нея че има вероятност на другата сутрин повече да не я видя . трябва да сложа няколко прекъсвача против крадци ти на радото ли беше познат или на симо от варна или и двамата ги знаеш
Гарантирам ти, че ако дойдеш с нея на Лукойл ще стане меко казано интересно. Та, ако дойдеш с боксера пиши предварително да се разберем. Симо ... и Калоян ако го знаеш.
Comment