Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Сливен 14:00h - BILLA

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
    Tи луд ли си да даваш 50 лв за смяна на термостат!!! Не повече от 15-20 лв трябва да е!
    Ами и аз така съм чувал, но като ми казаха толкова се изненадох, и сега търся каде другаде да отида.
    Alfa 156, 2.0 TS
    VW Vento 1.8- Бившата
    Не искам богатство, не искам пари, а искам на бирата и бензина старите цени !!!

Comment

• Първоначално публикувано от lyuboo Покажи съобщение
      Ами и аз така съм чувал, но като ми казаха толкова се изненадох, и сега търся каде другаде да отида.
      Ми колега ако не намериш в Сливен евтино, то тук в Нова Загора ще ти препоръчам в сервиза който ходя аз и съм страшно доволен и ще ти вземат максимум 15 лв. за смяната на термостата, пък ако приказвам че е за наши хора може и 10 да ти вземат Ти си решаваш
      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Ми колега ако не намериш в Сливен евтино, то тук в Нова Загора ще ти препоръчам в сервиза който ходя аз и съм страшно доволен и ще ти вземат максимум 15 лв. за смяната на термостата, пък ако приказвам че е за наши хора може и 10 да ти вземат Ти си решаваш
        Звучи добре колега, благодаря, но дето ще изгоря бензин за 20 лв, ще видя някаде тук, но да е на нормална цена че 50 лв в тая криза няма да дам, и незнам дали някой ще даде.
        Alfa 156, 2.0 TS
        VW Vento 1.8- Бившата

Comment

• Първоначално публикувано от lyuboo Покажи съобщение
          Звучи добре колега, благодаря, но дето ще изгоря бензин за 20 лв, ще видя някаде тук, но да е на нормална цена че 50 лв в тая криза няма да дам, и незнам дали някой ще даде.
          Mи да ти си решаваш ако не намериш евтинко само пиши лично и си готов с бензина към 30-35 лв ще стане...
          Айде приятна вечер от мен.
          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Mи да ти си решаваш ако не намериш евтинко само пиши лично и си готов с бензина към 30-35 лв ще стане...
            Айде приятна вечер от мен.
            Oк. Лека вечер и от мен.
            Alfa 156, 2.0 TS
            VW Vento 1.8- Бившата

Comment

• Здравейте на всички!
              Тей като искам да махана катализатора на колата от подписа ми искам да Ви попитам къде има такъв сервиз в Сливен къде освен да го махнат и могат да ми сложат резонантно гърне!
              Предварително много Ви благодаря!
              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Здравейте на всички!
                Тей като искам да махана катализатора на колата от подписа ми искам да Ви попитам къде има такъв сервиз в Сливен къде освен да го махнат и могат да ми сложат резонантно гърне!
                Предварително много Ви благодаря!
                Сервиза на Пежо
                АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
                FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

• Първоначално публикувано от Xman Покажи съобщение
                  Сервиза на Пежо
                  Мерси колега ама там няма ли да е много скъпо
                  И аз търся да направя като всички други да ми купят катализатора на място в сервиза и за тези пари да се включа в едно резонантно гърне, даже всички казват че им дават по 20-30 лв...Та ето такъв сервиз ми трябва на мен където да свърша всичко на веднъж...
                  Много ще съм Ви благодарен да ми помогнете че е спешна тая работа с катализатора (мирише много!!!)...
                  156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Мерси колега ама там няма ли да е много скъпо
                    И аз търся да направя като всички други да ми купят катализатора на място в сервиза и за тези пари да се включа в едно резонантно гърне, даже всички казват че им дават по 20-30 лв...Та ето такъв сервиз ми трябва на мен където да свърша всичко на веднъж...
                    Много ще съм Ви благодарен да ми помогнете че е спешна тая работа с катализатора (мирише много!!!)...
                    За скъпо няма да ти излезе скъпо, аз ползвам услугите им и съм доволен. А за твоя случай-има такъв сервиз- в кв.,,Дружба" зад 37-ми блок
                    FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

• Първоначално публикувано от Xman Покажи съобщение
                      За скъпо няма да ти излезе скъпо, аз ползвам услугите им и съм доволен. А за твоя случай-има такъв сервиз- в кв.,,Дружба" зад 37-ми блок
                      Мерси много значи този сервиз прави таза услуга да ти купи катализатора и да ти сложат резонатор е замяна, но също да попитам качествено ли работят ако е така да си хващам пътя
                      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Мерси много значи този сервиз прави таза услуга да ти купи катализатора и да ти сложат резонатор е замяна, но също да попитам качествено ли работят ако е така да си хващам пътя
                        Да качествено и бързо работят

Comment

• Викам да отбележим края на тая тема и срещите в Сливен
                          Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
                          Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

• Първоначално публикувано от trouble Покажи съобщение
                            Викам да отбележим края на тая тема и срещите в Сливен
                            Викам да не се занимавате с глупости, а да се съберем на некое кафененце да си полафим
                            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Викам да не се занимавате с глупости, а да се съберем на некое кафененце да си полафим
                              Това е добра идея
                              Alfa 156, 2.0 TS
                              VW Vento 1.8- Бившата

Comment

• Ами айде де....Неделя Била 14.00ч....или магазин МСВЯТ (вече не се казва така) хехе...
                                Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
                                Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

Working...
                                X