Първоначално публикувано от Jivko7777
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи в Сливен 14:00h - BILLA
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от lyuboo Покажи съобщениеАми и аз така съм чувал, но като ми казаха толкова се изненадох, и сега търся каде другаде да отида.Ти си решаваш
156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеМи колега ако не намериш в Сливен евтино, то тук в Нова Загора ще ти препоръчам в сервиза който ходя аз и съм страшно доволен и ще ти вземат максимум 15 лв. за смяната на термостата, пък ако приказвам че е за наши хора може и 10 да ти взематТи си решаваш
Comment
-
Първоначално публикувано от lyuboo Покажи съобщениеЗвучи добре колега, благодаря, но дето ще изгоря бензин за 20 лв, ще видя някаде тук, но да е на нормална цена че 50 лв в тая криза няма да дам, и незнам дали някой ще даде.
Айде приятна вечер от мен.156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеMи да ти си решаваш ако не намериш евтинко само пиши лично и си готов с бензина към 30-35 лв ще стане...
Айде приятна вечер от мен.
Comment
-
Здравейте на всички!
Тей като искам да махана катализатора на колата от подписа ми искам да Ви попитам къде има такъв сервиз в Сливен къде освен да го махнат и могат да ми сложат резонантно гърне!
Предварително много Ви благодаря!156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеЗдравейте на всички!
Тей като искам да махана катализатора на колата от подписа ми искам да Ви попитам къде има такъв сервиз в Сливен къде освен да го махнат и могат да ми сложат резонантно гърне!
Предварително много Ви благодаря!АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS
Comment
-
Първоначално публикувано от Xman Покажи съобщениеСервиза на Пежо
И аз търся да направя като всички други да ми купят катализатора на място в сервиза и за тези пари да се включа в едно резонантно гърне, даже всички казват че им дават по 20-30 лв...Та ето такъв сервиз ми трябва на мен където да свърша всичко на веднъж...
Много ще съм Ви благодарен да ми помогнете че е спешна тая работа с катализатора (мирише много!!!)...156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеМерси колега ама там няма ли да е много скъпо
И аз търся да направя като всички други да ми купят катализатора на място в сервиза и за тези пари да се включа в едно резонантно гърне, даже всички казват че им дават по 20-30 лв...Та ето такъв сервиз ми трябва на мен където да свърша всичко на веднъж...
Много ще съм Ви благодарен да ми помогнете че е спешна тая работа с катализатора (мирише много!!!)...АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS
Comment
-
Първоначално публикувано от Xman Покажи съобщениеЗа скъпо няма да ти излезе скъпо, аз ползвам услугите им и съм доволен. А за твоя случай-има такъв сервиз- в кв.,,Дружба" зад 37-ми блок156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеМерси много значи този сервиз прави таза услуга да ти купи катализатора и да ти сложат резонатор е замяна, но също да попитам качествено ли работят ако е така да си хващам пътяАR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от trouble Покажи съобщениеВикам да отбележим края на тая тема и срещите в Сливен156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеВикам да не се занимавате с глупости, а да се съберем на некое кафененце да си полафим
Comment
Comment