Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Сливен 14:00h - BILLA

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ако няма много празнуващи ще се съберем ,
    а до колегата lyuboo,
    гледам че си писал в една тема, за едни 15'ки ?
    Моите старите такива си стоят, ако мога да съм полезен с нещо, кажи.

Comment

• Първоначално публикувано от hristiqn Покажи съобщение
      Само двама ли се събрахте , а колко много алфи се разкарват из града
      То Алфи има много но явно никой не знае за форума или не му се занимава, незнам защо се получава така.
      Иначе бяхме 3-ма.Сумати и алфи минаха покрай нас но никой и не се обърна Дано се променят нещата.
      Alfa 156, 2.0 TS
      VW Vento 1.8- Бившата
      Не искам богатство, не искам пари, а искам на бирата и бензина старите цени !!!

Comment

• За утре да има мераклии?
        Alfa 156, 2.0 TS
        VW Vento 1.8- Бившата

Comment

• тату

Здравейте колеги!Извинявам се,че поствам тук темата,но искам да ви попитам,някой знае ли за това студио за татуировки намиращо се на ул.Йордан Куювлиев №5.Дали някой се е рисувал там,добре ли работи момчето и не на последно място,прилични ли са цените.Имам една за оправяне и нещо което искам да ми направят,но така и не намирам сносни студия,които рисуват добре,а да не са с космически цени.Предварително ви благодаря за всяка помощ.
          sigpic
          156 2.0 T.S-155 на 100к км.мойта гордост!

Comment

• Първоначално публикувано от saint78 Покажи съобщение
            Здравейте колеги!Извинявам се,че поствам тук темата,но искам да ви попитам,някой знае ли за това студио за татуировки намиращо се на ул.Йордан Куювлиев №5.Дали някой се е рисувал там,добре ли работи момчето и не на последно място,прилични ли са цените.Имам една за оправяне и нещо което искам да ми направят,но така и не намирам сносни студия,които рисуват добре,а да не са с космически цени.Предварително ви благодаря за всяка помощ.
            Айдън се казва, да знам студиото ходила съм, момчето работи много добре. За цени немога да ти кажа точно на някой им се вижда скъпо на други нормални така че зависи ти какво разбираш под скъпо...
            мисля, че ако ти я оправи няма да съжаляваш )))
            .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

• Благодаря Мирела!След празниците най-вероятно ще потърся помощ някой да ме заведе до там щом работи добре момчето,че съм се нагледал вече на майстори.
              sigpic

Comment

• Моля за нищо номера му е 0898516753 това би трябвало да му е номера, ако не го е сменил нещо.
                Иначе студиото му се намира зад кукления театър има точно до него книжарница КОХИНОР. Друг ориентир мога да ти дам ако знаеш ОББ в центъра това е точно зад него ))
                .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

• Още веднъж благодаря за помоща и доброто обяснение.ако не го намеря ще звъня.
                  sigpic

Comment

• За много години колеги и колежки.Пожелавам ви за новата година много :здраве и да правим повече срещи.
                    ALFA ROMEO156.1.8TS.98

Comment

• ..

За много години колеги
                      BMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit

Comment

• За много години!
                        sigpicAlfa 156 1.8 TS '00

Comment

• Честита и от мен
                          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Честита, честита

Comment

• ЧНГ колеги и колежки.

Пожелавам ви Новата година да ва дари със здравето на планините, с младостта на горите с на всички банки парите.

ПП. А сега по темата: Неделя 10.01.2010г. да си организираме една среща 14.00 ч. на Била (старата) откъм страната към входа за Еко - бензиностанцията.
                              Alfa 156, 2.0 TS
                              VW Vento 1.8- Бившата

Comment

• За много години и от мен. Желая на всички колеги здраве, щастие, пари и много безавариини километри!
                                Fiat Bravo 1.9 101 hp TDSoft 1997 - 12.05.2004 R.I.P.
                                Alfa romeo 145 Тwin Spark 1.4 16v 103 hp '97 (отзад на багажника под 145 пише едно AUTOSi, ако някой има идея какво е да пише)

Comment

Working...
                                X