Здравейте колеги!Моля за информация или тел номер на производител на метални гаражи.Предварително благодаря!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи в Сливен 14:00h - BILLA
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщениеХубаво де, искате среща с много коли и т.н. ама я се замислете от тия всички алфи които са в Сливен колко човека от тях влизат във форума? Аз знам за 4-5 човека и то половината от тях неживеят в Сливен
Comment
-
Първоначално публикувано от trouble Покажи съобщениеТея дето влизат и живеят са достатъчни...ама йок...не съм ти виждал колата от 1 година....що така
))
Първоначално публикувано от lyuboo Покажи съобщениеАз знам за 3-ма които посещаваме сайта и сме в Сливен..::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Comment
-
Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщениеАми да ама тук говрите за над 10 коли, а ти знаеш само трима как да стане тогава това с над 10 коли???
Надявам се да се събираме все повече но като гледам и ........Нека се стопли малко пък ще видим.
Comment
-
Това за стоплянето съм го чувал и миналата година
Мирела, обади ми се като си в Сливен да идем поне на кафе...Междудругото първата снимка папарак преди години на вашата Алфуна е моя
)
Last edited by trouble; d.m.y г., 21:21.
Comment
-
Първоначално публикувано от trouble Покажи съобщениеТова за стоплянето съм го чувал и миналата година
Мирела, обади ми се като си в Сливен да идем поне на кафе...Междудругото първата снимка папарак преди години на вашата Алфуна е моя
)
А за стоплянето незнам как е било мин. година но тази се надявам на нещо (чудо ) ако трябва да се съберем поне 5 Алфи.
Comment
-
Айде колеги и приятели, постопли се вече и в Стара Загора се събираме все повече и повече, тази седмица в неделя има редовна среща, на която само от Нова Загора ще има 3-4 АлфиЗатова ако искате заповядайте и Вие 12:30 е неделя на Трафик...
Last edited by Jivko7777; d.m.y г., 11:08.156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Хайде де колеги къде се скрихте пак. Дайте да се организираме, Сливен а може и Ямбол и Нова Загора на едно да се съберем някъде.
Comment
-
Първоначално публикувано от lyuboo Покажи съобщениеХайде де колеги къде се скрихте пак. Дайте да се организираме, Сливен а може и Ямбол и Нова Загора на едно да се съберем някъде.
Ето от преди 2 седмици събирането: http://www.youtube.com/watch?v=tfna83j464g
Утре точно има пак среща...Първо винаги се сабираме на кафенце и после отива на това място на клипа да се забавляваме на спокойствие...Като утре се очаква да има бая хора...Ако решиш ми пиши тук или на лично156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от trouble Покажи съобщениеХората от Шумен, Нова Загора и Стара Загора почнаха да ни се смеятПък и Нова Загора Ви е на 15 мин път
156 2.4JTD 136+ PS
Comment
Comment