Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Сливен 14:00h - BILLA

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Здравейте колеги!Моля за информация или тел номер на производител на метални гаражи.Предварително благодаря!
    Alfa 146 1,6 boxer

Comment

• нека поразгрее малко вънка че нещата не са много добре така , пък ще измислим нещо
      alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

• Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщение
        Хубаво де, искате среща с много коли и т.н. ама я се замислете от тия всички алфи които са в Сливен колко човека от тях влизат във форума? Аз знам за 4-5 човека и то половината от тях неживеят в Сливен
        Аз знам за 3-ма които посещаваме сайта и сме в Сливен.
        Alfa 156, 2.0 TS
        VW Vento 1.8- Бившата
        Не искам богатство, не искам пари, а искам на бирата и бензина старите цени !!!

Comment

• Първоначално публикувано от trouble Покажи съобщение
          Тея дето влизат и живеят са достатъчни ...ама йок...не съм ти виждал колата от 1 година....що така
          Незнам защо не я виждаш, но аз видях, че я има в папраци хихих гледай внимателно ))

Първоначално публикувано от lyuboo Покажи съобщение
          Аз знам за 3-ма които посещаваме сайта и сме в Сливен.
          Ами да ама тук говрите за над 10 коли, а ти знаеш само трима как да стане тогава това с над 10 коли???
          .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

• Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщение
            Ами да ама тук говрите за над 10 коли, а ти знаеш само трима как да стане тогава това с над 10 коли???
            Ами да само толкова се събрахме на била.А иначе на паркинга спряха и минаха покрай нас поне още 10 Алфи.

Надявам се да се събираме все повече но като гледам и ........Нека се стопли малко пък ще видим.
            Alfa 156, 2.0 TS
            VW Vento 1.8- Бившата

Comment

• Това за стоплянето съм го чувал и миналата година
              Мирела, обади ми се като си в Сливен да идем поне на кафе... Междудругото първата снимка папарак преди години на вашата Алфуна е моя )
              Last edited by trouble; d.m.y г., 21:21.
              Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
              Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

Това за стоплянето съм го чувал и миналата година
                Мирела, обади ми се като си в Сливен да идем поне на кафе... Междудругото първата снимка папарак преди години на вашата Алфуна е моя )
                Браво, а сега май само аз я хващам.

А за стоплянето незнам как е било мин. година но тази се надявам на нещо (чудо ) ако трябва да се съберем поне 5 Алфи.
                Alfa 156, 2.0 TS
                VW Vento 1.8- Бившата

Comment

• Айде колеги и приятели, постопли се вече и в Стара Загора се събираме все повече и повече, тази седмица в неделя има редовна среща, на която само от Нова Загора ще има 3-4 Алфи Затова ако искате заповядайте и Вие 12:30 е неделя на Трафик...
                  Last edited by Jivko7777; d.m.y г., 11:08.
                  156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• шшшш забравихме се

Comment

• Колеги хайде да вземем да се съберем.Времето вече се стопли, да направим една сбирка някъде.
                      Alfa 156, 2.0 TS
                      VW Vento 1.8- Бившата

Comment

• Елате към Шумен и ще направим банкета
                        Alfa Romeo 156 1.9 JTD 105 HP - бивша
                        Alfa Romeo 145 Face Lift 1.6 T.S. 120 HP - бивша
                        Alfa Romeo 156 1.8 T.S. 144 HP - настояща

Comment

• Хайде де колеги къде се скрихте пак. Дайте да се организираме, Сливен а може и Ямбол и Нова Загора на едно да се съберем някъде.
                          Alfa 156, 2.0 TS
                          VW Vento 1.8- Бившата

Comment

• Първоначално публикувано от lyuboo Покажи съобщение
                            Хайде де колеги къде се скрихте пак. Дайте да се организираме, Сливен а може и Ямбол и Нова Загора на едно да се съберем някъде.
                            Абе Любо брат виждам имаш толкова много желание, защо не дойдеш до Нова Загора утре в 12:00 и от там групата от Нова Загора, заедно с теб отиваме на срещата в Стара Загора...Да се накефиш поне веднъж като хората
                            Ето от преди 2 седмици събирането: http://www.youtube.com/watch?v=tfna83j464g

Утре точно има пак среща...Първо винаги се сабираме на кафенце и после отива на това място на клипа да се забавляваме на спокойствие...Като утре се очаква да има бая хора...Ако решиш ми пиши тук или на лично
                            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Хората от Шумен, Нова Загора и Стара Загора почнаха да ни се смеят
                              Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
                              Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

Хората от Шумен, Нова Загора и Стара Загора почнаха да ни се смеят
                                Ааа аз не се смея, а само прелагам Пък и Нова Загора Ви е на 15 мин път
                                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Working...
                                X