Aре аз викам да е тая неделя. Да е в 17.00 и тоя път да е направо в Аризоната и ще паркираме из уличките.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи в Шумен
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от mihaelesЗдравейте градски
Аз да попитам защо никой от вас не дойде на Летния събор, можете само да съжалявате, че не се присъединихте, аз поне представих Шумен от ваше име.................и не съм ви излагала. Да не сте посмяли да пропуснете втори път такова събиране. Айде останете си със здраве и като дойда в Шумен ще се съберем на поподобаващо
Като се прибереш в Шумен се обади да си направим сбирка с подобаващ запой,и предлагам да е на Орбита на кйошковите(може и другаде)
Comment
-
Първоначално публикувано от Xtrim7Първоначално публикувано от mihaelesЗдравейте градски
Аз да попитам защо никой от вас не дойде на Летния събор, можете само да съжалявате, че не се присъединихте, аз поне представих Шумен от ваше име.................и не съм ви излагала. Да не сте посмяли да пропуснете втори път такова събиране. Айде останете си със здраве и като дойда в Шумен ще се съберем на поподобаващо
Като се прибереш в Шумен се обади да си направим сбирка с подобаващ запой,и предлагам да е на Орбита на кйошковите(може и другаде)
Comment
-
Първоначално публикувано от troubleПървоначално публикувано от Xtrim7Първоначално публикувано от mihaelesЗдравейте градски
Comment
-
Първоначално публикувано от troubleПървоначално публикувано от Xtrim7Първоначално публикувано от mihaelesЗдравейте градски
А ЕТО НА МОМЧЕТАТА ЛИНКА ДА РАЗГЛЕДАТ
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=258921
БЕШЕ МНОГО ЯКО
Comment
-
среща
хайде наш`те! скоро не сме се виждали. аз съм затрупан с работа и не съм влизал във форума почти месец. казвайте кога да се видим. другата седмица е рали стари столици. финалът му е в неделя в 14.00 часа. може след това да се видим в аризоната в 16.00 часа например. давайте мнения.Zastava 55
VAZ 2101
AUDI 80 `80
VW Golf III `93
ALFA ROMEO 1,8 TS `98
Comment
-
Първоначално публикувано от ivoraikkonen Покажи съобщениехайде наш`те! скоро не сме се виждали. аз съм затрупан с работа и не съм влизал във форума почти месец. казвайте кога да се видим. другата седмица е рали стари столици. финалът му е в неделя в 14.00 часа. може след това да се видим в аризоната в 16.00 часа например. давайте мнения.
Comment
-
Колеги аз си продадох моята алфичка, но до края на август при добър късмет ще карам 147-ца
Още не съм решил дали ще е бензин 1.6 120к.с. или дизел 1.9 JTD...
Поздрави и готино лято на всички!Алфист по душа и сърце!
В търсене на 147
Пежо 206 '02 - продава се!
Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 98-ма. - бивша
Comment
-
[QUOTE=sledy;303814]Колеги аз си продадох моята алфичка, но до края на август при добър късмет ще карам 147-ца
Още не съм решил дали ще е бензин 1.6 120к.с. или дизел 1.9 JTD...
по добре 1.9jtd но това е според мене
Comment
-
Първоначално публикувано от mihaeles Покажи съобщениеЕй момчета, заспахте ли??? Как вървят срещите в Шумен, качете някоя друга нова снимка, не се ли увеличавате?
Ми не се увеличаваме толкова сме си. Залагаме на качество не на количетсво.
Чи тъй де тая неделя ше правим ли нещо?Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"
Comment
Comment