Koлеги ние май се разредихме?!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи в Шумен
Collapse
X
-
-
среща
Аз съм Йоанна, дъщерята на Иво. Върнахме се от море, но татко е зает в работата и почти не влиза във форума. Иначе ще му предам, ако се разберете за среща.Last edited by ivoraikkonen; d.m.y г., 18:57.Zastava 55
VAZ 2101
AUDI 80 `80
VW Golf III `93
ALFA ROMEO 1,8 TS `98
Comment
-
Айде да насрочим една среща скоро и да си поговорим за Италфеста.Ще ходим ли няма ли и как? Че с нашите чести срещи няма да ни остане много много време за мислене.Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"
Comment
-
-
Здравейте колеги,
така като гледам скоро е нямало среща
Аз не съм влизал във форума от доста време...
Моята 156-ца вече се подвизава из улиците на Търговище, а аз сега карам едно Пежо 206 (за съжаление ни ми стигнаха паричките за 147), но си оставам алфа фен и когато мога ще посещавам срещите
Поздрави на всички!Алфист по душа и сърце!
В търсене на 147
Пежо 206 '02 - продава се!
Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 98-ма. - бивша
Comment
-
Ей,колега точно на фенски мин........ет ли бе,с какво те плени.Хич да не е 145 94г ще карам от колкото френско.Нищо лично,но не ми харесват.По добре немско,пък и повече върви.
Comment
-
Първоначално публикувано от Xtrime7 Покажи съобщениеЕй,колега точно на фенски мин........ет ли бе,с какво те плени.Хич да не е 145 94г ще карам от колкото френско.Нищо лично,но не ми харесват.По добре немско,пък и повече върви.макар, че ми липсва изтрелването на алфичката
Алфист по душа и сърце!
В търсене на 147
Пежо 206 '02 - продава се!
Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 98-ма. - бивша
Comment
-
Първоначално публикувано от sledy Покажи съобщениеАми може би годината 2002, цента и разходамакар, че ми липсва изтрелването на алфичката
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoian_wolf Покажи съобщениеколеги и колежки какво ще кажете за другата седмица на 11 или 12.10 да направим едно сабиране шуменците а и не само...аз много от давна не сам влизал в форума и то от ''малко'' работа...ако има сагласни пишете...ще чакам отговори
Comment
Comment