Първоначално публикувано от BatVas
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусии срещи в Свищов
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ACEHOB Покажи съобщениеАко е някоя събота и естествено ако съм се прибрал и аз ще се включаАlfa Romeo 156 1.8 ГИ
Comment
-
Дидо аз от другата седмица съм в Свищов така че вече ще се виждаме по често на Свищовските срещи ако успеят да се организират такива де по рядко ще идвам на Пл. макар че ти събра много отсъствия в последно времеAlfa Romeo 156 2.0 T.S
Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе
Comment
-
Първоначално публикувано от MaDNeSS Покажи съобщениеИ аз от другата седмица вече ще съм в Свищов и ако има срещи мисля да присъствам най-послеАlfa Romeo 156 1.8 ГИ
Comment
-
didiod аз също ще пътувам за панаира в свищов утре ... в събота ще ти звънна на ГСМ които си оставил по горе в темата ,Людмил от Свищов също ще го накарам да доиде с 156черния Спорт вагон с 18ките моя ГСМ е 0878 976 801 ФилипAlfa Romeo 145 1.6 Boxer - няма я вече
Alfa Romeo 155 1,8 8v T.spark - няма я вече
Alfa Romeo 145 1.4 16v
BMW 520i E39
Comment
-
Първоначално публикувано от ALFA155Ts Покажи съобщениеdidiod аз също ще пътувам за панаира в свищов утре ... в събота ще ти звънна на ГСМ които си оставил по горе в темата ,Людмил от Свищов също ще го накарам да доиде с 156черния Спорт вагон с 18ките моя ГСМ е 0878 976 801 Филип0878160707 това ми е вивателския гледам че и ти си на тоя оператор
Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ
Comment
-
Първоначално публикувано от ACEHOB Покажи съобщениеДнес по някое време и аз тръгвам за панаира и утре съм на линия,който ще си бъде на свищов да има готовност за събиране
Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ
Comment
Comment