Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусии срещи в Свищов

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от BatVas
    Аз съм от Свищов ама се прибирам един път на месец - два.
    Не знаех че в Свищов са се завъдили алфисти - аз преди ходех до Белене да се виждам с алфистите там щото бяха повече.
    Бравос
    Ти кога ще си ходиш бря? Няколко пъти ходих на срещите на Невски да се запознаем ама тебе все те няма.

Comment

Колеги тая събота няма да съм в града организирайте се и се съберете и чакам отзиви
      Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

нещо сте занемарили влизането във форума никой ли не влиза вече от Свищов
        Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

Тая седмица ще има ли нещо? Таман съм се прибрал

Comment

аз утре ще патувам към Свищов ако искаш в Събота да пиинем кафе щот май ще сме само двамата оставям си телефона 0888124676 Дидо и 0883330958
            Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

Ако е някоя събота и естествено ако съм се прибрал и аз ще се включа
              безплатни обяви
              Моята 166

Comment

Първоначално публикувано от ACEHOB Покажи съобщение
                Ако е някоя събота и естествено ако съм се прибрал и аз ще се включа
                нямаш грижи аз съм оставил телефон ако си там събота или неделя звънкай?
                Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

Дидо аз от другата седмица съм в Свищов така че вече ще се виждаме по често на Свищовските срещи ако успеят да се организират такива де по рядко ще идвам на Пл. макар че ти събра много отсъствия в последно време
                  Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе

Comment

И аз от другата седмица вече ще съм в Свищов и ако има срещи мисля да присъствам най-после

Alfa Romeo 146 1.6 Boxer

Comment

Първоначално публикувано от MaDNeSS Покажи съобщение
                      И аз от другата седмица вече ще съм в Свищов и ако има срещи мисля да присъствам най-после
                      еми ние се събрахме бре
                      Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

Направо ако искате дайте да се разбираме за другата събота и така... аз ще ти се обадя didiod, 4е засега нямам нет във Свищов и няма да мога да влезна да видя ще става ли сбирка или не

Alfa Romeo 146 1.6 Boxer

Comment

didiod аз също ще пътувам за панаира в свищов утре ... в събота ще ти звънна на ГСМ които си оставил по горе в темата ,Людмил от Свищов също ще го накарам да доиде с 156черния Спорт вагон с 18ките моя ГСМ е 0878 976 801 Филип
                          Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - няма я вече
                          Alfa Romeo 155 1,8 8v T.spark - няма я вече
                          Alfa Romeo 145 1.4 16v
                          BMW 520i E39

Comment

Първоначално публикувано от ALFA155Ts Покажи съобщение
                            didiod аз също ще пътувам за панаира в свищов утре ... в събота ще ти звънна на ГСМ които си оставил по горе в темата ,Людмил от Свищов също ще го накарам да доиде с 156черния Спорт вагон с 18ките моя ГСМ е 0878 976 801 Филип
                            ами аз по някое време в събота трябва да съм на свищов за панаира звънни следобяд може вече да съм пристигнал 0878160707 това ми е вивателския гледам че и ти си на тоя оператор
                            Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

Днес по някое време и аз тръгвам за панаира и утре съм на линия
                              безплатни обяви
                              Моята 166

Comment

Първоначално публикувано от ACEHOB Покажи съобщение
                                Днес по някое време и аз тръгвам за панаира и утре съм на линия
                                така като гледам ще се съберем в събота следобед ,който ще си бъде на свищов да има готовност за събиране
                                Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

Working...
                                X