If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
След 9-ти ми звучи добре и на мен. Дидо не ти се обадих в събота, защото спах до 1 и нещо, че през седмицата съм все рано и така. Айде като си идваш пак свиркай.
След 9-ти ми звучи добре и на мен. Дидо не ти се обадих в събота, защото спах до 1 и нещо, че през седмицата съм все рано и така. Айде като си идваш пак свиркай.
аз ти мернах колата пред леля ми айде ако се организирате може да прескоча да се видим
Дидо, напълно възможно е. Когато ме домързи да стана за даскало хъркам по цял дообяд Може да ме събудиш някой път и ще пием кафе. Иначе след 9-ти и аз мисля че ще е добре най-после да се съберем повечко хора на кафе и лаф
Аз имам въпрос-гатанка към Свищовлии,
къде е правена снимката на 33-ката от подписа
А да видим?!
до общижитията някъде ама немога да преценя кой блок
Alfa Romeo 156 2.0 T.S
Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе
Айде да направим една организация като хората де само с Дидо пием кафе от време на време като дойде аа Диде виждахме се и с Пламен от Сф със 166цата между другото утре си отивам на Плевен така че ще направим някъде по една бира
Alfa Romeo 156 2.0 T.S
Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе
има ли голяма награда за печелившите Вече неможе да се оплачем от към Алфи има даже според мен повече отколкото трябва взеха да стават много масови скоро ще догоним Голф нашествието
Alfa Romeo 156 2.0 T.S
Наградата може да е по бира, ако някога имам път към вас.
Принципно имам още изпит-два по една специализация и е възможно да ви навестя,
ма нещо не мога да им хвана графика
sigpic
Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one
Наградата може да е по бира, ако някога имам път към вас.
Принципно имам още изпит-два по една специализация и е възможно да ви навестя,
ма нещо не мога да им хвана графика
то и аз сега се мотая по разни специализаций ще се радвам да се видим като идваш се обаждай
Alfa Romeo 156 2.0 T.S
Аз имам въпрос-гатанка към Свищовлии,
къде е правена снимката на 33-ката от подписа
А да видим?!
сега да кажа аз това е до общежитията по ул.3-ти март малко преди да завиеш за 5 и 6 блок и аз изкарах мн луди години там от 2003 до 2008 и продължавам да ги карам защото си взех свищовлиика за приятелка
Comment