If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
как ще са ниски видя ли на ония паркинг какви окопи прескочиха
баце тия окопи бледнеят пред калдъръмите по пътя докато се стигне на мястото... Другия варянт е да спретнем барбекю долу на дунава,че има едно местенце където могат да се съберат 10-15 коли,че и повече и има място за големи маси и активен спорт... Трябва да проверим горе стадиона на хижа Приста в какво състояние,защото там пък е перфектно както за паркинг,така и за ядене,пиене,че и едно мачле можем да си спретнем.Лошото е,че няма място за ,но можем да ви направим едно посещение на русенския полигон да видите и вие малко бегачки
баце тия окопи бледнеят пред калдъръмите по пътя докато се стигне на мястото... Другия варянт е да спретнем барбекю долу на дунава,че има едно местенце където могат да се съберат 10-15 коли,че и повече и има място за големи маси и активен спорт... Трябва да проверим горе стадиона на хижа Приста в какво състояние,защото там пък е перфектно както за паркинг,така и за ядене,пиене,че и едно мачле можем да си спретнем.Лошото е,че няма място за ,но можем да ви направим едно посещение на русенския полигон да видите и вие малко бегачки
правете организацията и живот и здраве може да подкрепим мероприатието
И аз съм много доволен от срещата Трябва да мислим още такива мероприятия
П.С много си ви ловкам
Alfa Romeo 156 2.0 T.S
Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе
митак гледам имаше голяма агитка ше оредиш мажоретките,ние само да пускаме поръчка за гащичките(скромно ластик отзад отпред 5 см плат)
Ее това 5см много ми се струва Може да направим малко Арт на голо
Alfa Romeo 156 2.0 T.S
Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе
Comment