Известие

Collapse
No announcement yet.

ВТОРА ПРОЛЕТНА СРЕЩА В СВИЩОВ 12.04.2009г.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от didiod Покажи съобщение
    как ще са ниски видя ли на ония паркинг какви окопи прескочиха
    баце тия окопи бледнеят пред калдъръмите по пътя докато се стигне на мястото... Другия варянт е да спретнем барбекю долу на дунава,че има едно местенце където могат да се съберат 10-15 коли,че и повече и има място за големи маси и активен спорт... Трябва да проверим горе стадиона на хижа Приста в какво състояние,защото там пък е перфектно както за паркинг,така и за ядене,пиене,че и едно мачле можем да си спретнем.Лошото е,че няма място за ,но можем да ви направим едно посещение на русенския полигон да видите и вие малко бегачки

Comment

• Първоначално публикувано от RSxRacer Покажи съобщение
      баце тия окопи бледнеят пред калдъръмите по пътя докато се стигне на мястото... Другия варянт е да спретнем барбекю долу на дунава,че има едно местенце където могат да се съберат 10-15 коли,че и повече и има място за големи маси и активен спорт... Трябва да проверим горе стадиона на хижа Приста в какво състояние,защото там пък е перфектно както за паркинг,така и за ядене,пиене,че и едно мачле можем да си спретнем.Лошото е,че няма място за ,но можем да ви направим едно посещение на русенския полигон да видите и вие малко бегачки
      правете организацията и живот и здраве може да подкрепим мероприатието
      Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• много яка среща се получи
        има хуваби коли има газарски коли sigpicно наи-маняшките са алфите те са за маняци?????

Comment

• Това да е проблема ние да се наговорим пък другата е лъжа.

Comment

• И аз съм много доволен от срещата Трябва да мислим още такива мероприятия
            П.С много си ви ловкам
            Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе

Comment

• Първоначално публикувано от EH4464 Покажи съобщение
              И аз съм много доволен от срещата Трябва да мислим още такива мероприятия
              П.С много си ви ловкам
              Хвани да уредиш няколко студентки следващият път за мажоретки по монокини на алфа
              Lexus Is200
              Honda CBR 600 F4i

Comment

• Първоначално публикувано от J_I_V_K_O Покажи съобщение
                Хвани да уредиш няколко студентки следващият път за мажоретки по монокини на алфа
                Alfa romeo GTVex
                Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

• Първоначално публикувано от J_I_V_K_O Покажи съобщение
                  па ако го напраиш ше зема да си купя и аз некоя 75-ца

Comment

• Ти ли бе Шваба такава.Ще се прекръстя на Онуфри ако станеш Алфист.

Comment

• Първоначално публикувано от nachkata Покажи съобщение
                      Ти ли бе Шваба такава.Ще се прекръстя на Онуфри ако станеш Алфист.
                      почвай да си приготвяш документите,а ако имаш проблеми в общината мога да ти ударя едно рамо

п.п Прокопий по ще ти отива

Comment

• Първоначално публикувано от EH4464 Покажи съобщение
                        И аз съм много доволен от срещата Трябва да мислим още такива мероприятия
                        П.С много си ви ловкам
                        митак гледам имаше голяма агитка ше оредиш мажоретките,ние само да пускаме поръчка за гащичките(скромно ластик отзад отпред 5 см плат)
                        Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• Първоначално публикувано от didiod Покажи съобщение
                          митак гледам имаше голяма агитка ше оредиш мажоретките,ние само да пускаме поръчка за гащичките(скромно ластик отзад отпред 5 см плат)
                          Ее това 5см много ми се струва Може да направим малко Арт на голо
                          Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе

Comment

• митак като ги събереш 16V(демек 8 фенки по 1 вентил на всяка ци_а)може да се обадиш да ги покараме-пък ние ще ти платим за горивото....
                            ALFA 147 1.6

Comment

• Първоначално публикувано от HRI100_H Покажи съобщение
                              митак като ги събереш 16V(демек 8 фенки по 1 вентил на всяка ци_а)може да се обадиш да ги покараме-пък ние ще ти платим за горивото....
                              охоооо кат гледам как му налитат май ги е сабрал за 16W
                              Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• Първоначално публикувано от HRI100_H Покажи съобщение
                                митак като ги събереш 16V(демек 8 фенки по 1 вентил на всяка ци_а)може да се обадиш да ги покараме-пък ние ще ти платим за горивото....
                                хахаха да го прочете това приателката ти
                                Lexus Is200
                                Honda CBR 600 F4i

Comment

Working...
                                X