If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да си направиш ГО в СДИ това е условието , искат данни и ти пращат картата по пощата
НЕ съм съгласен с теб,виж пред последното изречение
---------------------------------------------------------
Условия за издаване на Клубна карта SDI
Участието в програма Клубна карта SDI е напълно безплатно.
Всеки клиент, посетил офис на SDI, автоматично получава правото да му бъде издадена безсрочна Клубна карта. Тя се издава на база попълнено заявление от клиента и се изпраща по пощата в срок до 30 дни, като всички разходи са за сметка на SDI.
С участието си в прогарамата картодържателят се съгласява с възможността да получава на посочените адрес, телефон и e-mail съобщения за промоции и отстъпки, на които има право като притежател на Клубна карта SDI.
С участието си в програмата картодържателят дава право на Ес Ди Ай Груп ООД да използва посочената лична информация единствено за издаване на Клубна карта и участието му в програмата.
Издаването на клубна карта SDI не е обвързано с покупка на застраховка.
Всеки картодържател може по всяко време да прекрати участието си в програмата чрез писмено изявление до Ес Ди Ай Груп ООД.
"Всеки клиент"
Ако не направиш ГО или друга застраховка не се явяваш клиент, а измекяр
Аз с тези клубните карти за ЕКО си ползвам 4 ст на дизела им което е супер . Сега както е 2,61-0,04= 2,57 идва литърчето дизел към момента
Аз имам карта на Ромпетрол, обаче отстъпката е много малка. 2 ст на литър. То колкото да си купиш близалка
Иначе отиваш и им казваш искам карта и те ти дават, поне при мен така стана.
AR 156 2.4 JTD 98' RED ~200 bhp - EX
Seat Toledo 1L 1,9 TDI EX AUDI A4 Avant B5 1,9 TDI ~150 H.P Quattro
Другия вариант за Ромпетролска карта е ставаш член на СБА и ти дават безплатна карта за отстъпка с 5 или 7ст. на Ромпетрол.
Но като приспаднеш цената на членството - 100 лв. на година и отива малко... Ако за година си заредил гориво за над 2 000 лв. членството за следващата година е безплатно.
Аз имам карта на Ромпетрол, обаче отстъпката е много малка. 2 ст на литър. То колкото да си купиш близалка
Иначе отиваш и им казваш искам карта и те ти дават, поне при мен така стана.
Вярно, че не е кой знае колко, но пак е нещо, а и само от тях зареждам. Мерси
Другия вариант за Ромпетролска карта е ставаш член на СБА и ти дават безплатна карта за отстъпка с 5 или 7ст. на Ромпетрол.
Но като приспаднеш цената на членството - 100 лв. на година и отива малко... Ако за година си заредил гориво за над 2 000 лв. членството за следващата година е безплатно.
Малко на кантар идват нещата защото на година горе долу толкова харча. Ако СБА имат и други благини може и да си заслужава.
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана exAlfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Comment