Карти има -не са ограничени като брой
Известие
Collapse
No announcement yet.
Отстъпки за горива
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Аз също оше имам няколко карти. Раздавам ги щедро, по гореуказаните причини от Фиоре!
Да се събират пари в клуба!
За регион Перник, Дупница, Кюстендил, Сандански и с. Церовица съм насреща!
Ако на някой нещо съм обещал, пък не прая нищо, да не се притеснява и да ми свирка!
Забравям напоследък!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от Tedo Покажи съобщение5 за всички горива
и аз имам карти за раздаванеAlfa 155 1.9TD '97EX
Alfa 166 2.4 JTDEX
Alfa 156 2.4 JTD
Comment
-
То има и повече отстъпка но въпроса е какво е качеството на горивата. Но е въпрос на избор от всеки. Спестени 2 лева могат да се окажат преразход от 2000 при ремонт на двигателГипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
Първоначално публикувано от pace Покажи съобщениемалко са ми,в момента зареждам на -10ст от цената на другите бенз. без карти без нищо
Това като отговор на палавницата, дето колкото и голям да е, все не и стига!
Идеята на тия карти е, че освен отстъпката, която ползваш лично, влизат и пари в касата на клуба.
За това и аз зареждам на ЕКО, а не защото са ми много симпатични или не мога да си намеря по-голяма отстъпка.
Ако си имаш ,там в твоя гьол, по-голяма отстъпка- нама проблеми.Като излезеш от блатото, можеш и да размислиш!
Въпрос на избор!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от Tedo Покажи съобщение5 за всички горива
и аз имам карти за раздаване
Comment
-
Първоначално публикувано от security999 Покажи съобщениеЗдравей колега, как мога да сдобия с такава
Comment
-
От тук: http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=1496
Следващата неделя (25-ти) е последната и има среща166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
-
Първоначално публикувано от error145 Покажи съобщениеОткъде мога да се сдобия с такава карта?)))))
Прибирам се в неделя,можеш да минеш почти по всяко време на кръговото на 4ти км.
Comment
Comment