Известие

Collapse
No announcement yet.

Купон извън София!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• и мен и дригата..............и ние сме сигурни!!!
    sigpic

Comment

• Пишете и мен, ама не знам още сам или с мойта мацка!!! Ще драсна допълнително!!!

Comment

• сами бе ей
        sigpic
        днес съм в почивка ---

Comment

• Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
          сами бе ей
          Епа че и тя е от тоя форум, пък и като си зема като твойта Алфа сегашната ми ще остане за нея наследство

Comment

сами бе ей
            Ти ще идваш ли бе, пиянде.........
            sigpic
            Subaru Legacy 3.0 H6
            Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
            0888 511 533 - Бонев

Comment

• Нещата вече са ясни!Купоньт ще бьде вьв Велинград.
              Днес Бонев ще качи пьлната информация.
              0888515205

Comment

• Само 11 човека ли сме? Нали за 30+ се говореше нещо ??
                Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• ..
                  Last edited by digitalundgrd; d.m.y г., 13:59. Основание: дублира се с предходното
                  Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                    Само 11 човека ли сме? Нали за 30+ се говореше нещо ??
                    Люлинската група още не се е записала
                    0888515205

Comment

• Това е правилния начин. Обявявате едно място и една дата и хората ще си кажат дали ще дойдат. Аз, примерно, съм в голяма степен сигурен, но на 100% мога да съм след като са ясни фактите.
                      I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                      Roosevelt

Comment

сами бе ей
                        Бате Ще идваш ли? Може да ми направиш един тест драйв на 159 и да я поразгледам

FIAT Coupe 16VT

Comment

• оффтопик: Пинки и ти си го окъсал като мене...Почти всеки ден ти виждам колата при Лисан като ходя за моята..., ама все пак преди мене ще си я вземеш колицата

FIAT Coupe 16VT

Comment

• Да ще идвам и аз, двойна стая тип спалня за мен , хаха, аре пишете да правим резервациии, и Бонев нещо ги муфти за отстъпки за група да не идвам аз
                            sigpic
                            ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
                            0889 636 093

Comment

• Един двустаен апартамент: за 2 човека 80.00 лв -> За мен
                              Между другото, за колко дни мислите да оставате? И плана какъв е точно отиваме от София за Велинград на 14ти сутринта и се връщаме на 15ти привечер така ли?

FIAT Coupe 16VT

Comment

• Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
                                Това е правилния начин. Обявявате едно място и една дата и хората ще си кажат дали ще дойдат. Аз, примерно, съм в голяма степен сигурен, но на 100% мога да съм след като са ясни фактите.
                                По принцип си прав, но идеята ни беше да се собразим с най-много хора, което явно е невъзможно. Трябваше и да се дадат предложения за мястото, но и тук не беше това което се очакваше откъм предложения на колеги. Така стигнахме до този вариянт - обявяване на дата и място.
                                sigpic
                                Subaru Legacy 3.0 H6
                                Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                                0888 511 533 - Бонев

Comment

Working...
                                X