и мен и дригата..............и ние сме сигурни!!!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Купон извън София!!!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениесами бе ей
Comment
-
sigpic
Subaru Legacy 3.0 H6
Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
0888 511 533 - Бонев
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеСамо 11 човека ли сме? Нали за 30+ се говореше нещо ??0888515205
Comment
-
Това е правилния начин. Обявявате едно място и една дата и хората ще си кажат дали ще дойдат. Аз, примерно, съм в голяма степен сигурен, но на 100% мога да съм след като са ясни фактите.I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
оффтопик: Пинки и ти си го окъсал като мене...Почти всеки ден ти виждам колата при Лисан като ходя за моята..., ама все пак преди мене ще си я вземеш колицатаЯсно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Comment
-
Един двустаен апартамент: за 2 човека 80.00 лв -> За мен
Между другото, за колко дни мислите да оставате? И плана какъв е точно отиваме от София за Велинград на 14ти сутринта и се връщаме на 15ти привечер така ли?Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Comment
-
Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщениеТова е правилния начин. Обявявате едно място и една дата и хората ще си кажат дали ще дойдат. Аз, примерно, съм в голяма степен сигурен, но на 100% мога да съм след като са ясни фактите.sigpic
Subaru Legacy 3.0 H6
Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
0888 511 533 - Бонев
Comment
Comment