Известие

Collapse
No announcement yet.

На ФУТБОЛ с EAST SIDE

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Баси кви теми пропускам...като гледам обаче няма да мога да идвам, защото в неделя съм на бачкане поне до към 19,00 - 20,00 часа, но все пак ще следя с интерес темата и когато успея, ще идвам - за малко футбол съм готов на всичко, болен съм на тая тема...
    (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

• Първоначално публикувано от ivo_red Покажи съобщение
      за малко футбол съм готов на всичко, болен съм на тая тема...
      ее значи няма да ти е проблем да не отидеш на работа а да дойдеш да поритаме
      ПРАВИТЕ ОТСЕЧКИ СА ЗА БЪРЗИТЕ КОЛИ ЗАВОИТЕ СА ЗА БЪРЗИТЕ ШОФЬОРИ!sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Absente_ Покажи съобщение
        ее значи няма да ти е проблем да не отидеш на работа а да дойдеш да поритаме
        Ами то и работата ми е футбол, а по тва време всички по света съвсем коварно играят мачове и няма да остане незабелязано моето самоотлъчване....
        (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

• Колеги неделя пак ще направим ли футболче?Този път и аз ще съм на линия
          http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=25667

Comment

• тая неделя има среща на клуба на Ал.Невски, предлагам да се видиме там и после направо да отидеме на ритаме ?

Comment

тая неделя има среща на клуба на Ал.Невски, предлагам да се видиме там и после направо да отидеме на ритаме ?
              Добра идея, ще се опитам да присъствам, а и така повече хора ще се навият
              П.П. ма мен няма да ме земете, че ми е мръсна колата а не знам дали ще имам време да я лъсна

Comment

EMo0o .... батко още ме боли гърба от тебе !
                Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
                Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

тая неделя има среща на клуба на Ал.Невски, предлагам да се видиме там и после направо да отидеме на ритаме ?
                  Аз съм за , но не съм сигурен дали колата ми ще е готова
                  Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
                  Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

• Не знам дали ще успея да дойда на Невски, но за ритането може би директно ще дойда на игрището...само кажете час...
                    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Към 5 да не е по-късно или по-рано

Comment

• Аз още съм с неясен статус, но може и да не съм в София неделя. Ако все пак успея да го преместя за събота и се върна в неделя по-рано ще съм там, но иначе ще пропусна. Ако нещо стане така, че ще дойда, но не успея да пиша в темата, отивайте, а аз ще се свържа с Absetne_, който си е оставил телефона в началото. Между другото нека всеки, който ще идва да си остави телефона, защото миналия път загубихме доста време в чакане без да имаме никаква връзка с хората.
                        The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• Колеги хайде,да се съберем да се сработим и евентуално в последствие да играем срещу други автофоруми или отборчета

Comment

• Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
                            Аз още съм с неясен статус, но може и да не съм в София неделя. Ако все пак успея да го преместя за събота и се върна в неделя по-рано ще съм там, но иначе ще пропусна. Ако нещо стане така, че ще дойда, но не успея да пиша в темата, отивайте, а аз ще се свържа с Absetne_, който си е оставил телефона в началото. Между другото нека всеки, който ще идва да си остави телефона, защото миналия път загубихме доста време в чакане без да имаме никаква връзка с хората.
                            дам така е! хубаво е да си имаме гсм-ите , Иначе ти айде идвай!

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                            Не знам дали ще успея да дойда на Невски, но за ритането може би директно ще дойда на игрището...само кажете час...
                            ами срещата е в 14:00 предполагам че някъде около 15ч. ще тръгнем натам , ама ще е хубаво ако може да дойдеш и на срещата

Comment

• опа, сега видях темата за футбол има ли места или вече сте точна бройка? в неделя мога да дойда кам 5, и 1-2 човека мога да взема с мен ако липсват хора..
                              Alfa Romeo 156 1.9 JTD '99

Comment

• Първоначално публикувано от teetrinker Покажи съобщение
                                опа, сега видях темата за футбол има ли места или вече сте точна бройка? в неделя мога да дойда кам 5, и 1-2 човека мога да взема с мен ако липсват хора..

Има места колега,вземи и пирятелите ти, 5 е най-удачния час защото преди това си е топличко.

Comment

Working...
                                X