Известие

Collapse
No announcement yet.

На ФУТБОЛ с EAST SIDE

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Пишете ме за една от новите звезди ... драснете Л-с кога има мач стига да е след работно време съм на линия
    Alfa Romeo 145 1.4 16vEX
    Alfa Romeo 156 V6quadrifoglio EX

Comment

• Ние ще вземем да се съберем
      Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
      Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

• Събрахме се една бойна 5-ца вече.
        ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

• Още поне толко ни трябват. Айде, че вече забравих от коя страна се рита топката
          The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
            Още поне толко ни трябват. Айде, че вече забравих от коя страна се рита топката
            От външната

Comment

• Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщение
              От външната
              Те па тва къде е? Къде дупката за напомпване ли беше?

Comment

• почно тама ама трябва предварително да сме с изрезани нокти че да не спукаме поката
                ALFA ROMEO 145 1.8TS ex ALFA ROMEO 156 2.4JTD ex
                ALFA ROMEO 147 1.9JTD ex
                ALFA ROMEO 155 2.5 v6 ex
                ALFA ROMEO GT 1.9JTD now

Comment

• Бройте още 1 човек от мене.Идваме аз и брат ми
                  ALFA ROMEO 147 1.9JTD ex
                  ALFA ROMEO 155 2.5 v6 ex
                  ALFA ROMEO GT 1.9JTD now

Comment

• Ми режете си ноктите и събота да направим мачлето...ако е хубаво времето може и на вън на "старото" място Неделя съм зает аз лично така че...събота ако искате и имате възможност пишете
                    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Аз събота съм на работа
                      ALFA ROMEO 147 1.9JTD ex
                      ALFA ROMEO 155 2.5 v6 ex
                      ALFA ROMEO GT 1.9JTD now

Comment

• Я дайте малко разяснение, къде , как и по колко човека ритате, че може и аз да се включа.....
                        AR 166/159 - 2.4 jtd/m

Comment

• Ами преди ритахме на едно квартално теренче (виж началто на темата). Но това беше мналата година. От тогава не сме се събирали и затова сега се опитваме да направим нова организация. Ако се скофти времето и се съберем най-вероятно в някоя зала ще ходим, ако пък не....теренчета дал господ. Ограничение в бройката няма, най-малкото защото до момента сме се сабрали криво ляво 6 души, но така или иначе няма да те върнем, споко

Comment

• Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
                            Ами преди ритахме на едно квартално теренче (виж началто на темата). Но това беше мналата година. От тогава не сме се събирали и затова сега се опитваме да направим нова организация. Ако се скофти времето и се съберем най-вероятно в някоя зала ще ходим, ако пък не....теренчета дал господ. Ограничение в бройката няма, най-малкото защото до момента сме се сабрали криво ляво 6 души, но така или иначе няма да те върнем, споко
                            ааа стига бе няколко пъти се събирахме доста хора...

Айде сега тая събота или неделя да се съберем пак да поритаме! примерно :

16:00 , Събота, Същото място!?? ( за новите звезди да погледнат началото на темата!)

какво ще кажете ? айде ЕмоОо не сме се виждали от 1 година , жив ли си ? и на италфета те немаше.... чак се замислям да не си зел некой Гоуф и да те е срам да се появиш ???
                            ПРАВИТЕ ОТСЕЧКИ СА ЗА БЪРЗИТЕ КОЛИ ЗАВОИТЕ СА ЗА БЪРЗИТЕ ШОФЬОРИ!sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Absente_ Покажи съобщение
                              ааа стига бе няколко пъти се събирахме доста хора...

Айде сега тая събота или неделя да се съберем пак да поритаме! примерно :

16:00 , Събота, Същото място!?? ( за новите звезди да погледнат началото на темата!)

какво ще кажете ? айде ЕмоОо не сме се виждали от 1 година , жив ли си ? и на италфета те немаше.... чак се замислям да не си зел некой Гоуф и да те е срам да се появиш ???
                              Еее заради тая работа с ГоУфа топката ще ти мине поне 3 пъти между краката !! там съм ! Ама донякъде си прав .. движа с немската каска от подписа ..

Comment

• Давайте да се събираме и да ритаме. На мен събота 16:00 ми звучи чудесно Стига да дойдете няма значение с какви коли сте (ама ако мислите да гоните тия които дойдат с нещо различно от алфа казвайте, че да не бия път напразно )

Comment

Working...
                                X