а кога ще ходим пак на уроци
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ледена среща a.k.a. кънки на лед
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от mim Покажи съобщениеа кога ще ходим пак на уроциArena Coast Customs
Comment
-
Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщениеМоже, но все пак утре или в петък да потвърдим за по-сигурно.The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Преди малко се завърнахме от Ариана. Настроението обаче е по-скоро разочаровано от поредната глупост на собствениците, отколкото приповдигнато поради прекратяването на двуседмичното отсъствие от леда. Слизайки по стълбичките на пръв поглед ви се набива зеления лазр, който са докарали, за да придава ефект към музикиата идваща от наскоро появилия се "Леден бар". На следващата крачка обаче следва разочарование. В момента, в който застанете пред касите пред вас се изпречват 2 броя съобщения, обясняващи, че така любимите нощни пързалки на всички, в дните петък и събота, ще започват не от 22:00, а от 00:00. Е, поздравления за собствениците. В опита си да хванат още 5 лева спечелиха празна пързалка. След първата от 22:00, днес, всички си тръгнаха. Останаха не повече от 6-7 души, като част от тях имаха намерение да се пробват да влязат гратис!The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Първоначално публикувано от mim Покажи съобщениеутре на урок или на свободна в зимния?Arena Coast Customs
Comment
-
Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщениеСледващата пързалка я виждам някъде къмто събота. И Ники е поканен стига да има маратонки с които да дойде.
Ей....побеснял съм в момента и само като се сетя за вчера ми избиват нервите още толкова!Повече ме е яд за протекторите, късмет е, че Ачо има май като за мен
п.с. За инфо на тези, дето ги нямаше - снощи ми свиха маратонките и протекторите от пейките на Ариана)
Arena Coast Customs
Comment
Comment