Известие

Collapse
No announcement yet.

Ледена среща a.k.a. кънки на лед

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
    Аз пак да попитам...някой да ми даде телефона на някой "точилар" в Зимния...всъщност най-добре за точилар в Зимния и на Славия, че не се знае къде ще имам път...ииии какво трябва да кажа, да ми ги наточат по-плитко ли

Огромни благодарности иии живот и здраве още месец да ми се оправи крачето и съм на ледааааа
    8687334, миналата година на този телефон питах в зимния дали има точилар в момента, незнам къде точно звъни но винаги знаеха дали точиларя е на работа

Ако се събирате за зимния и някой се сети за мен пуснете 1 пм
    Last edited by spellmaste; d.m.y г., 20:07.

Comment

• 0887 992925 Жоро - има мисля най-добрата машина за роботизирано точене.

Иначе на Зимния търсиш Мирон, който е бог на ръчно точене, ако не се разбереш с Жоро. На Славия не точете. По-плитко, за да спирате по-лесно
      Arena Coast Customs

Comment

• Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение
        .... търсиш Мирон, който е бог на ръчно точене ...
        Да бе да
        Най-добре е при Жоро, наистина има разлика.

Само 1 пример - Точих си кънките последно при Мирон миналия сезон, сега се оказа, че улея ми епо-крив и макарони на фурна - с поне 5 различни радиуса бяха от ръчното точене. А сега сичко е равно и еднакво

Comment

• Първоначално публикувано от mishka1675 Покажи съобщение
          Да бе да

Само 1 пример - Точих си кънките последно при Мирон миналия сезон, сега се оказа, че улея ми епо-крив и макарони на фурна - с поне 5 различни радиуса бяха от ръчното точене. А сега сичко е равно и еднакво
          Значи Мирон те е взел за мезе Има кънки, които са фабрично изкривени или изкривени от каране. Тогава няма точене на машина и при Мирон е по-добрия вариант.
          Arena Coast Customs

Comment

Да бе да

Само 1 пример - Точих си кънките последно при Мирон миналия сезон, сега се оказа......
            Тоест ти карайки не си направил разлика никаква, което ще рече, че май е все тая при кой ще точиш
            Да дам един съвет на всички - давайте компетентни мнения едва когато започнете да усещате кънките под краката си. Преди това всичко е само возене!
            The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• Да, да, дааа, точно пък аз ще ги изкривя, четете ли какво пишете ?
              Идеята ми беше друга, но както и да е

Comment

Да, да, дааа, точно пък аз ще ги изкривя, четете ли какво пишете ?
                Идеята ми беше друга, но както и да е
                И `що си мислиш, че не можеш да ги изкривиш?!

Comment

• Защото си имаха улей, а и много добре съм запознат със "кривите" ножове. Имах нещастието да карам с кънки, които бяха само с 1 ръб ... на Аиана, първите ми няколко пързалки.

Comment

Защото си имаха улей, а и много добре съм запознат със "кривите" ножове. Имах нещастието да карам с кънки, които бяха само с 1 ръб ... на Аиана, първите ми няколко пързалки.
                    Това ти изказване ме кара само да си мисля, че не правиш разлика между "ръб" и нож. Плюс това не видях да си отговорил на въпросът ми.

Comment

• Правя разлика, разбира се. Та да ти кажа какво мисля за изкривяването - ако бяха изкривени, нямаше да имам улей по средата на ножа, а щеше да е нещо Г-образно, защото карам повече на десен ръб и би трябвало той да е изчезнал. А за пластмаските на Езерото, били са точени от някакъв некадърник, за да са като нож, това го знам от Жоро, който лично ги е оправял.

Comment

• Тааа, мераклии събота или неделя за пързалка ? Славия или зимния нещо за кръгчета ?
                        Arena Coast Customs

Comment

Тааа, мераклии събота или неделя за пързалка ? Славия или зимния нещо за кръгчета ?
                          Дай да пробваме зимния. Тая година още не съм карал там.

Comment

• Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
                            Дай да пробваме зимния. Тая година още не съм карал там.
                            Навит съм, остава и да се разберем за ден и час
                            Arena Coast Customs

Comment

Навит съм, остава и да се разберем за ден и час
                              Ами аз нямам претенции, но може да заформим нещо петък, събота, а може и неделя

Comment

• вие си се уговаряйте, на нас ако ни прещрака нещо ще се стиковаме по вас
                                Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                                AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Working...
                                X