Известие

Collapse
No announcement yet.

Ледена среща a.k.a. кънки на лед

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Нищо, оправяй се, то може и да вали, а дано не
    Arena Coast Customs

Comment

• Днес в 22 часа сме на пързалката, ако не вали дъжд обаче(сняг ни не плаши). Тоест, ако в 21:40 не вали сме там.
      Arena Coast Customs

Comment

• A камъни плашат ли те? Че каманите падат, от небето падат
        Нас днес не ни бройте
        The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• То ако е гадно времето и ние може за утре вечер да се целим
          Arena Coast Customs

Comment

• пропуснах славия с идеята, че довечера ще карам с вас, ама да видим дали тия сиви гадове отгоре ще се разкарат
            Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
            AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

• Хайде утре, днес нещо формата избяга и съм много уморен, едвам гледам, а това не е предпоставка за добро каране.
              Arena Coast Customs

Comment

• дам, че и дават стар уърс
                и мен ме домързя
                Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

• Нека силата бъде с вас мои смели джедаи! И тази битка ще мине без нас, тъй като тъмните сили все още имат макар и малък контрол над нас! Нашата воля обаче е силна и скоро ще се завърнем в редиците! И не забравяйте, dark force is a path to many abilities some considered to be unnatural

Comment

• Let the ice be with us ! В 22 на Ариана ))
                    Arena Coast Customs

Comment

• Здравейте колеги и аз бих искал да дойда днес , но съм малко зле с транспорта в късните часове, в студентски град съм та ако някой има възможност да ми осигури превоз ще съм му много Благодарен. Жалко че късно видях темата.

пп: 0885941652- Недко, или да ми прати лс
                      АR 146 '97 Junior 1.4 TS Totaled
                      AR 156 '99 1.9 JTD
                      Mercedess-Benz E 270 CDI '01

Comment

• Предполагам VFTI би откликнал на молбата ти, но ако не се лъжа той днес не е в София. През седмицата със сигурност ще се върне. Следи темата и като го видиш да пише, че ще идва се разберете нещо ако той има възможност да те вземе. На 98% ти казвам, че ще се разберем нещо още тази седмица, че аз само чакам да се оправя съвсем и ще ги изръчкам да направим едно събиране. И няма да приемам "не" за отговор Не че ще ми откажат де. За мое щастие, и на всички останали, всички, които се събираме до един сме ентусиасти

Comment

• Аз съм в Лагера, доста си ми далечко за съжаление Иначе в 22 сме там, ако идваш гледай за бели кънки Graf.
                          Arena Coast Customs

Comment

• Благодаря колеги за отзивите но метрото е 24:00 ако дойда с него после ще се видя в приключение Ако се оргазнизирате през седмицата и VFTI бъде благосклонен да ми влезне в положение ще е много добре
                            АR 146 '97 Junior 1.4 TS Totaled
                            AR 156 '99 1.9 JTD
                            Mercedess-Benz E 270 CDI '01

Comment

• Има вероятност утре пак да отидем, днес нямаше почти никой и беше супер, просто работата утре ми пречи да остана повече Друг вариант е сряда или четвъртък, но срядата е по-добре, малко хора има
                              Arena Coast Customs

Comment

• Аааа следя темата Просто какво да драскам спам

Във вторник си идвам и нямам търпение да отхапя от леда...Тааа може още тогава, а може и в сряда, а може и в двата дни...

Недко нямаш грижи братле Без никакви проблеми ще те взема и върна после и аз съм в студ. град

Колкото повече толкова повече...сега отивам пак да ям..
                                Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                                exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                                ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                                ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                                by RUBIG service

Comment

Working...
                                X