Известие

Collapse
No announcement yet.

Ледена среща a.k.a. кънки на лед

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• В петък (днес) 05.02 в 22 часа на Ариана отново ще има сбирка за по търкалка
    Arena Coast Customs

Comment

• Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение
      В петък (днес) 05.02 в 22 часа на Ариана отново ще има сбирка за по търкалка
      Лелеее 2 часа през ноща нямаш търпение за следващата пързалка...Аз пък съм пред компа с 1литър горещ чай
      Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
      exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
      ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
      ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
      by RUBIG service

Comment

• Нищо, завъртях 2 кръгчета пред блока на сухо, че да мога да заспя )))
        Arena Coast Customs

Comment

• и аз стягам връзките за довечера
          Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
          AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

• Хехехе....аз вчера си помислих да пусна едно среднощно съобщение ама викам си "така или иначе кисна предостатъчно пред компютъра - сега ще се въздържа" Ама гледам вие не сте се сдръжали
            А вечрашната пързалка беше страхотна просто. Малко хора, място за експерименти бол... Всечко беше на ниво! И ново попълнение имахме в лицето на mim, така че явно гупичката върви към увеличаване Чудя се просто какво повече може да искам освен днес да си изкараме по същия начин. 2200 на леда. Ще ви чакам там за още една готина нощ
            The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• ей снощи май на някой му светеше плафона в купето, кой беше с червената 146
              ама нещо ми беше много сънено, да се обадя

Comment

• На Митко (detelazurno) е колата. Дано няма паднали акумулатори днес
                Arena Coast Customs

Comment

• Аз го бях забравил Като паркирах запалих малко, че ми трябваше светлинка, но пък и вратата отворих по едно време, така че явно от отворената врата не ми е направило впечатление, че свети. А после като излезнах пуснах алармата и слезнах надолу та не съм я поглеждал пак да видя, че продължава да свети повече от обикновено. Нищо...за щастие на акумулатора нищо му няма. Няма да ти обяснавам обаче после наближавайки колата като видях, че свети какво си помислих първоначлно Хубаво я огледах отвсякъде, но все пак се сетих какво съм направил и се успокоих

Comment

• Обичайната среща в събота вечер ще се проведе от 23:45 часа този път. Това е с цел да се избегнат камикадзетата на терена и да си покараме спокойно.
                    Arena Coast Customs

Comment

• Да, днешната среща ще бъде от 23:45 поради причините, които изтъкна Pastora. Вчера беше адски пълно или може би е било нормално, но спрямо онзи ден ми се струва, че цяла София се беше изсипала, а за камикадзетата дори не ми се говори

Comment

• аз виновата, че пропуснах, ама като казвате за камикадзетата, по-добре че ме е нямало

Comment

• Грешките се опрощават с присъствие ))
                          Arena Coast Customs

Comment

• Ще прерифразирам една любима фраза: "Тая обида се мие само с лед"

Comment

• Вчера си спретнахме едно разбиващо каране А Ася и Ники му се чудеха в началото като им казвах, че съм откаврал до 3 часа там. Е видяха как е. Снощи си тръгнахме 4 часа от пързалката Аз съм много доволен. Иначе днес ще има пързалка от 20:00 отново на Ариана на която обаче аз не знам дали ще присъствам, но Pastora ще е там.

Comment

• Дам, днес ще се доразбия, тъкмо да не си усещам краката ))
                                Arena Coast Customs

Comment

Working...
                                X