Известие

Collapse
No announcement yet.

Ледена среща a.k.a. кънки на лед

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Всъщност със сигурност съм на линия утре от 18:30 часа и в събота от 11:30 часа.
    Arena Coast Customs

Comment

• Ами аз предпочитам да направим и утре пързалка, че краят е все по-близо. А в събота времето го дават да бъде повече от чудесно, та плановете ни за пързалка с послвдващ тенис на маса май ще се осъществят
      The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• Може да се окаже, че имам нови хилки и топчета, но това довечера ще проверя ))

Дам, оказа се, че майка ми била купила 2 броя Rucanor чистак нови. Приватизация )) Имам и топчета 10-тина. Ако някой няма хилка, имам 2 броя да давам да играе. Една Руканорка нова и една Голд Къп(стара, ама шампионка))))

Иначе по темата, утре 18:30 сме на Славия. И за Великден:

"Зимният дворец на спорта ще зарадва любителите на кънките през април. Свободните пързалки в периода от 1-ви до 9-ти април ще бъдат по три на ден - на обяд от 12:00 до 13:30 и вечер - от 17:00 до 18:30, както и от 19:00 до 20:30 ч. Часовете за свободно пързаляне ще бъдат в голямата зала, която тази вечер за първи път бе отворена за любители.

Най-приятната изненада е, че обедната пързалка след първи април ще бъде безплатна за всички посетители, които идват със собствени кънки. До 1-ви април, свободните пързалки ще се провеждат също в голямата зала, но часовете остават както досега - всеки работен ден от 18:30 до 20:00 ч., а в събота и неделя - от 17:00 и от 19:00 ч."
        Last edited by Pastora; d.m.y г., 21:34.
        Arena Coast Customs

Comment

• Да се преброим за днес ?
          Arena Coast Customs

Comment

• Първи!
            Иначе тези новини за зимния са страхотни. Аз нямам проблем да правя обедни пързалки та ако има навити аз съм първа писта. Иначе и другите часове не са ми проблемни, но пък обедните са на далавера

Comment

• Утре какви планове ще правим? Сутрешна на Славия и после тенис на маса?

Comment

• Аз съм за, само може да мина през нас след пързалката за минутка. Иначе имам 3 хилки, тоест давам за игра 2 броя на мераклиите. Топчета имам с кофи, мрежа също имам, сега се търсят желаещи ))
                Arena Coast Customs

Comment

• Аз се записвам за една хилка + една молба освен хилката. Дали случайно искаш да се срещнем на пазара на Красна Поляна да ме събереш от там, че утре ще съм с кракомобила? Всъщност имам мерак да отида с колелото, но после малко "конските" сили няма да ми стигнат да ви поддържам темпото като тръгнем от пързалката

Comment

• Няма грижи, кажи само в колко, дори и да има промяна, утре ще чистиме колите сутринта преди пързалката, та може и рано да звънкаш )) Предлагам около 11:05(10) да те съберем ?
                    Arena Coast Customs

Comment

• Ами да, там някъде - 11:00-11:10. Аз ще застана на спирката на рейсовете която е в посока Овча Купел още към 11:00 пък ти когато стигнеш тогава. Все пак ей го къде си. Дори в 11:10 да тръгнеш не вярвам да дойдеш по-късно от 11:15

Comment

• Ще те взема от вас направо, там където те оставих предишния път, че с тия спирки нещо ))))
                        Arena Coast Customs

Comment

• Викаш да не се омотаме като предния път Иначе на мен не ми е проблем да те изчакам където кажеш.

Comment

• Пред блока ти в 11 идваме ))
                            Arena Coast Customs

Comment

• Утре закриваме сезона на Славия! Ще направим една последна пързалка от 11:30 (наистина последната ще бъде от 17:00, но тогава ще е прекалено пълно). От тук нататък продължаваме на зимния. Който иска да заповяда, за да закрием сезона подобавщо!

Comment

• Ето и програмата на "Зимния", на някой ако му хрумне кога да свирка :

ЗИМЕН ДВОРЕЦ НА СПОРТА - гр. СОФИЯ

28 март 2010 г.
                                17:00 - 18:30 ч.
                                19:00 - 20:30 ч.

29, 30, 31 март 2010 г.
                                18:30 - 20:00 ч.

1 - 9 април 2010 г.
                                12:00 - 13:30 ч.
                                17:00 - 18:30 ч.
                                19:00 - 20:30 ч.
                                Arena Coast Customs

Comment