Известие

Collapse
No announcement yet.

Ледена среща a.k.a. кънки на лед

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Мен може да се наложи някои да ме събере, че сутринта осъмнах със срязана гума
    Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

• Звънкай, ако не се оправиш, ще те вземем
      Arena Coast Customs

Comment

• Вчера беше гот макар, че не бяхме толкова "диви" колкото всички очаквахме. Най-хубавото беше, че се събрахме доста хора и компанията както винаги беше на ниво и на мен определено ми беше забавно!
        Имахме си от всичко....алкохол, спречкваници с други кънкьори, power каране, лежерно каране, обмяна на опит, лафчета покрай мантинелата, лафчета в средата на пързалката, въртележка спретнахме.... Наистина всичко!
        Най-забавния момент беше когато ние позакъсняхме (мъничко - с около час и половина) и телефона ми звънна. Поглеждам - Ачо. Разговорът премина набързо поракй "къде сте?", "още сме на маса, след малко тръгваме" и стигна до "добре, на идване вземете уиски, че хората са жадни, свършихме запасите". И така на няколко пъти. Отвреме на време и Ники се включваше. Викам си wtf?! Ама хей на, на отиване взехме уиски (0,700 л), от което върнах по-малко от половината! Как стана това не знам. Кой, кога и колко е изпил не ми е ясно, но нямаше нито един със замаяна глава пък какво остава за пияни! Аз изпих по-малко от 10 грама, колкото за наздравицата, за другото останалите се погрижиха подобаващо. В тоя ред на мисли бутилката ми седи в колата. Нали знаете какво означава това? Btw не знам дали ви е харесало уискито ама сами трябваше да се сетите, че шанса да взема някакво гадно е много голям при положение, че не пия и тия неща не ги разбирам. Ако ви е било гадно - сори. Ако ви е харесало - да ви е сладко, има още!
        Подсещам се, че имахме и интерсно присъствие от страна на търтея и pinky, които обаче така и не слезнаха при нас, а уж така се говореше. Седяха си кротко в кафето.
        Неприятната новина от снощи е, че ми загубиха топката. Търсихме я после, но.... Здраве да е! Ники ще носи неговата.
        Ще ви помоля обаче да ми опресните паметта и да ми подскажете на кой какво трябваше да му зписвам в сттистиката, че не запомних всичко. Помня, че на Ася имам да пиша 1, Веско също с 1, Ачо, брато, сори ама онова си беше класно и няма как да не го преброя - 1. Аз имам 1 (или по думи на Веско и Ачо са 2, моля да ми припомните, че изветрялата ми глава....), Вики има 1.
        Ето и видеото на въртележката от drfrancky (пича с жълтото яке): http://www.youtube.com/watch?v=OF2cJmzsgdI
        Виктория също го снима, така че имаме и друга гледна точка. Нейното обаче по-късно ще го кача.
        The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• Аз нямам падане, Ася има 2 броя - едно пребиване и едно влизане с протекторите хахахаха
          п.с. Довечера 22 часа ? Днес съм май по-отпочинал, вчера не ме слушаха нещо краката...
          Arena Coast Customs

Comment

• Здравейте. Я кажете къде освен на Ариана се карат кънки в София. Къде е по-спокойно (най-вероятно във вторник ще е).Брат ми иска да заведе племенницата, та да сме подготвени.
            166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

• Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение
              Аз нямам падане, Ася има 2 броя - едно пребиване и едно влизане с протекторите хахахаха
              п.с. Довечера 22 часа ? Днес съм май по-отпочинал, вчера не ме слушаха нещо краката...
              Хахахах това ще да е от уискито, да знаеш, това е афтър ефект А аз и Митко ще минем довечера
              Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщение
              Здравейте. Я кажете къде освен на Ариана се карат кънки в София. Къде е по-спокойно (най-вероятно във вторник ще е).Брат ми иска да заведе племенницата, та да сме подготвени.
              Виж в първият пост, там има цялата информация за парзалките
              Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

.......
                Ще се домъкнем с Ачо. Ще метна кънките в багажника а дали ще карам.....най-вероятно да Ти вземи топка

Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщение
                Здравейте. Я кажете къде освен на Ариана се карат кънки в София. Къде е по-спокойно (най-вероятно във вторник ще е).Брат ми иска да заведе племенницата, та да сме подготвени.
                В първия пост ще намериш информация за пързалките. Иначе за спокойно.... Може би пред Народния театър. Но пък там е много малка пързалката. След това е Ариана, Зимния и Славия. От всички най-много бих препоръчал Ариана

Comment

• Благодаря ви.
                  166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

• Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщение
                    Благодаря ви.
                    През седмицата вечер на Зимния е по-спокойно, може и на Славия, но има доста хора, само сряда и петък

п.с. Ще взема 2 топки, че едната да подаря на Митко(че той си няма хахаха)
                    Arena Coast Customs

Comment

• По спомени от снощи, следващата среща е насрочена за вторник от 22 часа на Ариана. Който има мераци да заповяда.
                      Arena Coast Customs

Comment

По спомени от снощи, следващата среща е насрочена за вторник от 22 часа на Ариана. Който има мераци да заповяда.
                        Точно така. Следващата ледена среща, ще е във вторник от 22:00 на Ариана

Comment

• Някой беше ли снощи на късната безпатна в зимния ???

Comment

• Първоначално публикувано от mishka1675 Покажи съобщение
                            Някой беше ли снощи на късната безпатна в зимния ???
                            Всички почти Но на ариана.
                            Arena Coast Customs

Comment

Всички почти Но на ариана.
                              То даже и аз бях,но докато се прибера да се преоблека никой не беше останал..

Comment

• Edit: В зимния входа е 5 лв. от поне 1 седмица, само щото имат нова уредба... (ама поне вади 'убав бассс)

Comment

Working...
                                X