If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не бих отказал, но да не казвам предварително защото в събота съм на рожден ден, който в ниакакъв случай няма да е толкова рано, но знам ли какво ще ми хрумне за преди него. Но да речем, че едно 80% съм на леда
Не бих отказал, но да не казвам предварително защото в събота съм на рожден ден, който в ниакакъв случай няма да е толкова рано, но знам ли какво ще ми хрумне за преди него. Но да речем, че едно 80% съм на леда
Е са нещо се оправдаваш....
П.П. Ники ти и за събота и за неделя ли отпадаш?
sigpic Alfa Romeo 156 1.9JTD '99 BMW 316 Compact '95
Не се оправдавам бре. Просто съм непредсказуем и като добавим факта, че някои неща ги предпочитам пред други....малко са тия дето бих предпочел пред кънките, но много са тези, които имат силата да ме изкушат. Слаб ми е ангела. Какво да правиш......
Не се оправдавам бре. Просто съм непредсказуем и като добавим факта, че някои неща ги предпочитам пред други....малко са тия дето бих предпочел пред кънките, но много са тези, които имат силата да ме изкушат. Слаб ми е ангела. Какво да правиш......
Ами.....да вземем да отидем и утре викам аз. Така като гледам ще се съберем Аз, Веско, Марто, pikli4ka.... Доволна компания.
Пък неделя пак ще ходим само дето ще сме по-голяма компания
Comment