Известие

Collapse
No announcement yet.

Ледена среща a.k.a. кънки на лед

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от pikli4ka Покажи съобщение
    някой за събота има ли? Аз ще ходя в събота в 17ч
    Не бих отказал, но да не казвам предварително защото в събота съм на рожден ден, който в ниакакъв случай няма да е толкова рано, но знам ли какво ще ми хрумне за преди него. Но да речем, че едно 80% съм на леда
    The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• с удоволствие обаче съм до понеделник на работа и няма как Вторник,сряда и четвъртък съм на линия ако има желаещи... а и да няма пак ще ходя
      Live For The Speed... Die For The Speed...

Comment

някой за събота има ли? Аз ще ходя в събота в 17ч
        Аз най-вероятно

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
        Не бих отказал, но да не казвам предварително защото в събота съм на рожден ден, който в ниакакъв случай няма да е толкова рано, но знам ли какво ще ми хрумне за преди него. Но да речем, че едно 80% съм на леда
        Е са нещо се оправдаваш....

П.П. Ники ти и за събота и за неделя ли отпадаш?
        sigpic
        Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
        BMW 316 Compact '95

Comment

• Първоначално публикувано от DarkKnight Покажи съобщение
          ............
          Е са нещо се оправдаваш....

.........
          Не се оправдавам бре. Просто съм непредсказуем и като добавим факта, че някои неща ги предпочитам пред други....малко са тия дето бих предпочел пред кънките, но много са тези, които имат силата да ме изкушат. Слаб ми е ангела. Какво да правиш......

Comment

• Ако се организираме, може и да дойда сам примерно. Ще си отложа някой ангажимент и така...
            Arena Coast Customs

Comment

• Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
              Не се оправдавам бре. Просто съм непредсказуем и като добавим факта, че някои неща ги предпочитам пред други....малко са тия дето бих предпочел пред кънките, но много са тези, които имат силата да ме изкушат. Слаб ми е ангела. Какво да правиш......
              В неделя остава ли?

Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение
              Ако се организираме, може и да дойда сам примерно. Ще си отложа някой ангажимент и така...
              Ми аз мисля да отида и в събота и в неделя стига да навия някой че като ме знаете колко съм енергичен ще пукна от скука
              sigpic
              BMW 316 Compact '95

Comment

• Първоначално публикувано от DarkKnight Покажи съобщение
                В неделя остава ли?

Ми аз мисля да отида и в събота и в неделя стига да навия някой че като ме знаете колко съм енергичен ще пукна от скука
                Да, неделя сме там. Умряли, спящи, с натежали глави...все сме там.
                Иначе за събота ще пиша по-късно днес да ви кажа колко слаб ми се е оказал ангела.

Comment

• Аз съм в неделя, стига да кажете
                  Arena Coast Customs

Comment

• искам и аз да дойда... ако приемете възможноста че мога...да ви пребия...без да искам..

Comment

• Първоначално публикувано от SPEEDY-SD Покажи съобщение
                      искам и аз да дойда... ако приемете възможноста че мога...да ви пребия...без да искам..
                      Идвай, само кажи ако става въпрос за събота (за неделя явно ще сме там)
                      sigpic
                      BMW 316 Compact '95

Comment

• Ами.....да вземем да отидем и утре викам аз. Така като гледам ще се съберем Аз, Веско, Марто, pikli4ka.... Доволна компания.
                        Пък неделя пак ще ходим само дето ще сме по-голяма компания

Comment

• йей супер аз ще съм с една приятелка, така че се събираме наистина добра компания.... нали за 17 ч говорим
                          Last edited by pikli4ka; d.m.y г., 20:23. Основание: правописни и поктуационни грешки
                          Няма добри и лоши коли, има добри и лоши стопани...

Аlfa Romeo 145 1.6 TS

Comment

йей супер аз ще съм с една приятелка, така че се събираме наистина добра компания.... нали за 17 ч говорим
                            да
                            Само трябва да се разберем как ще ни познаеш (това само при условие че не познаваш никой де )
                            sigpic
                            BMW 316 Compact '95

Comment

• За 17, да. Аз предлагам 16:30 да се срещнем на стълбичките. Ще гледам някъде там да си паркирам колата, че да съм по-забележим

Comment

• ми не познавам никой от вас ние ще сме със тъмно синя 146-ца .... ще се намерим, щом вие се познавате и ще сте група ше се намерим
                                Няма добри и лоши коли, има добри и лоши стопани...

Аlfa Romeo 145 1.6 TS

Comment

Working...
                                X