Известие

Collapse
No announcement yet.

Ледена среща a.k.a. кънки на лед

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
    Еййййй, вярно бре! Аз замалко да забравя за МАЗЕ-то в събота. Оооо, събота няма да има пързалка. Ще сме на концерт, та ептен да си довърша гласните струни Мислете си за петък тогава! Петък 22:00 на Ариана!
    Има вероятност, но утре ще кажа дали ще дойдем

п.с. Мим, стягай си краката за вторник, Ася мисли да си смени смяната с колежката и да отидете евентуално на урок Аз лично смятам за много полезен този 1 час с инструктор.
    Last edited by Pastora; d.m.y г., 15:36.
    Arena Coast Customs

Comment

• Я ми припомнете какъв беше резила от снощи. Ачо има едно, Ася има 1 или 2? Май едно само. Ники има едно, с което и аз спечелих едно. Май това беше. Май всички завършихме с по едно вчера.
      The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Я ми припомнете какъв беше резила от снощи. Ачо има едно, Ася има 1 или 2? Май едно само. Ники има едно, с което и аз спечелих едно. Май това беше. Май всички завършихме с по едно вчера.
        Спечелих си и подуто коляно, но ще ми мине като на куче ) Ама си беше добра подсечка, като Суб Зиро )
        Arena Coast Customs

Comment

• Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение
          Спечелих си и подуто коляно, но ще ми мине като на куче ) Ама си беше добра подсечка, като Суб Зиро )
          Подсечката беше толкова професионална, че дори не разбрах от къде ми дойде. Усетих само как политам. Падането ми беше на забавен кадър. В следващия момент видях част от теб (тогава още не знаех, че си ти) и понеже не знаех на къде си се плъзнал и къде точно си се стоварил просто се опитах да не падна върху теб. Всичко си беше съвсем професионално. Качествено падане без професионализъм няма!
          Аз спечелих леко натъртена ръка, ама то па точно тая ръка какво ли не е превживяла.....

Comment

• Иначе за статистиката - имам четвъртък и петък по едно падане, което общо прави 2 броя. За Ася не знам, тя се спотайва и си пада тайничко
            Arena Coast Customs

Comment

• на ариана, вече няма точилар, задраскан е от списъците

Comment

• То не знам случай да съм си ги точил там, надали и ще има Само Мирон и Жоро - единия на ръка, другия на спешъл машина.
                Arena Coast Customs

Comment

• Днес сме около 8 човека на Ариана от 22 часа, време имаше да се намързелувате цял уикенд, без оправдания за болежки в копитото.

В подписа съм сложил последния форум, който май вече е единствен в БГ за кънки. Модератора го познаваме повечето.
                  Arena Coast Customs

Comment

• ми няма да се оправдаваме, ама няма и да дойдем
                    Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                    AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

• Първоначално публикувано от mim Покажи съобщение
                      ми няма да се оправдаваме, ама няма и да дойдем
                      Да не сте се абонирали за "Трета възраст" ?
                      Arena Coast Customs

Comment

• Какво стана снощи? Как е статистиката? Кои бяхте? Как си изкарахте? Аз малко пропуснах ама.....

Comment

• налага ни се да дизертираме и от утрешните кънки, че сме на официално гости
                          много сори, казвам си от рано
                          Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                          AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

• Първоначално публикувано от mim Покажи съобщение
                            налага ни се да дизертираме и от утрешните кънки, че сме на официално гости
                            много сори, казвам си от рано
                            То и ние няма да успеем предполагам, чак след 21 часа на Ариана ще имаме възможност, изпревари ме с известието
                            Arena Coast Customs

Comment

• Викате утре да се попързаляме, а?

Comment

Викате утре да се попързаляме, а?
                                Да, че вчера нещо никой не беше в час и не се пързаляхме много. На Радо му умряха тоците на Сеата, едвам запали и стигна пързалката. На мен ми падна кръвното и други такива тъпотии ))
                                Arena Coast Customs

Comment

Working...
                                X