Нещо за днес от 19:30 на Славия ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ледена среща a.k.a. кънки на лед
Collapse
X
-
Днес 22.8.11г. Славия ще работи от 19.40часа
Аз ще ходя с няколко приятели, така че ако има желаещи и от алфистите ви чакам там:P
Last edited by VFTI; d.m.y г., 18:43.Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщениеДнес 22.8.11г. Славия ще работи от 19.40часа
Аз ще ходя с няколко приятели, така че ако има желаещи и от алфистите ви чакам там:P
Петък?The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Ам изтърва ни, ама и аз трябваше да се обадя, ама едвам се класирахме на време и беше някакъв трафик и бавене
Иначе ледът беше много приятен. Аз обаче за петък сигурно ще съм пас...имам желание, ама кънките са ми много тъпи, а и нещо ме боли кракът.
По първия проблем някой да предложи къде да ми ги "заострят"Благодарско
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
by RUBIG service
Comment
-
Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщениеАм изтърва ни, ама и аз трябваше да се обадя, ама едвам се класирахме на време и беше някакъв трафик и бавене
Иначе ледът беше много приятен. Аз обаче за петък сигурно ще съм пас...имам желание, ама кънките са ми много тъпи, а и нещо ме боли кракът.
По първия проблем някой да предложи къде да ми ги "заострят"Благодарско
Кажи му по-плитко да ти ги наточи, за да спираш по-лесно.Arena Coast Customs
Comment
-
Зимния ще го отварят най-рано следващия уикенд.
edit: 1.10.2011 тогава чак го пускатLast edited by mishka1675; d.m.y г., 01:52.
Comment
-
Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение......
Инфото на първата страница ще бъде актуализирано до часове предполагамThe greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Първоначално публикувано от mim Покажи съобщениефест за вас няма ли, кви са тия пързалкиThe greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Първоначално публикувано от mim Покажи съобщениефест за вас няма ли, кви са тия пързалкиArena Coast Customs
Comment
-
Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщениеФеста за мен стана имагинерно понятие тая година, поради смяна на датата в последния момент. Остава ми да се попързалям, я с колата, я с кънките...The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Аз пак да попитам...някой да ми даде телефона на някой "точилар" в Зимния...всъщност най-добре за точилар в Зимния и на Славия, че не се знае къде ще имам път...ииии какво трябва да кажа, да ми ги наточат по-плитко ли
Огромни благодарности иии живот и здраве още месец да ми се оправи крачето и съм на ледаааааAlfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
by RUBIG service
Comment
Comment