Известие

Collapse
No announcement yet.

Ледена среща a.k.a. кънки на лед

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• mim, много съм кьорав. Ти казваш не хокейни, а аз взех, че баш при тях те пратих Иначе за бюджетно решение не ми идва нищо в главата.
    VFTI....идея си нямам. Поразтърси се из нета. Намери си някой добър форум за ролери и там 100% ще намериш нещо читаво на добри пари.

Хайде да поздравя всички колеги тук, фенове на кънките (във всяка една тяхна форма): http://vbox7.com/play:6f556f14
    The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• при камилата ходихме в събота и ги гледах тия
      аз искам ролери за джиткане, нищо състоятелно
      а тениса - и аз съм от ентусиастите без претенции с номера "без да искам" сигурно това съм го разцъквала и по-малко от пързалянето, но е добра занимавка за лятото
      Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
      AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

• Нямам ролери дори за мен, камо ли за продан )) Иначе аз мога да си намеря секънд за мен(41-ви номер Бауер мисля), но нещо не ми се дават пари. За тенис всякакъв вид съм навит, играя доста добре на маса и на корт, където кажете. За корта имам и ракети, за масата трябва да изровя хилките, но идея си нямам къде са
        Arena Coast Customs

Comment

• хилки и топчета има, само мераклии да има

Comment

• Аууу жестоко
            Аз тази година съм решил да ходя на тенис на корт...като бях 12-13г. бях ходил на тренировки за 2-3 месеца, ама нямах по-голяма финансова възможност тогава.....Тааа викам едни общи турнирчета на тенис на маса да правим, а за кортовете може нещо по-индивидуално да измислим или пак турнирче ако има повече желащи
            Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
            exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
            ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
            ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
            by RUBIG service

Comment

• Ей, верно, че и хилки трябват Аз нямам, но пък ако почнем да се събираме да играем колко му е да си взема една Топчета имам, но котарака ги е изпокрил някъде.

Comment

• ми направо да прекръстите темата ли, що ли
                че вече сме на вълна летни занимавки

до 1 съседен блок има една маса без мрежа, ама ние сме се оборудвали
                в парка има 3, ама дечурлигата като не са на училище обикновено има и опашка от чакащи
                и сме ходили до химическия факултет в една тамошна градинка, има 2 маси и обикновено е свободно

тия в парка с дълги и хубави, другите са къси за злобни удари на ръбче

Comment

• И аз съм навит за тенис на маса и без това се чудех за някакво занимание
                  И за прекръстване на темата съм навит, че в събота си закривам сезона за кънки на лед Само не разбрах ще ви видя ли тогава
                  sigpic
                  Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
                  BMW 316 Compact '95

Comment

• Ама верно сме големи спамери. Изпоцапахме зимната тема с лятно настроение. Ама голямо чудо. Важното е да се събираме и спорт да има
                    А тая идея за тенис на маса така ме зариби, че ей сега разглеждах нета да си харесам хилка А за маса....където кажете. Ей сега един приятел ми каза, че в централата на БТК и Вивател имат маса. Не съм я виждал, но със сигурност не е от тия металните, а си е хубава дървена маса. Проблема е, че той не работи там, а само правят един проект и не е всеки ден там, та не знам кога може да ни вкара да поджиткаме. Иначе ей сега ми каза, че мислил днеска да поиграе ама си били изпочупили топчетата

Comment

• дървена имаше и в нашия офис, ама от другия офис ни я гепиха а аз нямам достъп до там
                      кажете кога, хилки има в повече, не са хубави, ама има, само да е хубаво времето

в събота сутрин може да направим последно на славия, после ако става и да поиграем?

Comment

• В събота сме на линия от 11:30 часа на Славия, поне аз и Ася, иначе хилка може да си купя, май имах и мрежа някъде. После може да поиграя, Ася отива на работа, но тя и без това ще е кибик в тениса.
                        Arena Coast Customs

Comment

• На мен ми звучи супер идеята да направим в събота една сутрешна на Слявиа и от там дружно да нападнем тенис масите

Comment

• Събота съм нееежно ангажиран, та само евентуално може на кънките да дойда ама изобщо не е сигурно... Утре сряда ви очаквам на славия да закрия сезона

Ииии викам една темичка НОВА да пуснем, а тази да се ПАЗИ за следващата зима
                            Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                            exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                            ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                            ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                            by RUBIG service

Comment

• Петък? 18:30? Славия?

Comment

• Аз съм за, въпросът е дали ще съм сам или с Ася.
                                Arena Coast Customs

Comment

Working...
                                X