Известие

Collapse
No announcement yet.

Ледена среща a.k.a. кънки на лед

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Кога колеги, кога? Кога ще се състои следващото ни ледено събитие?

Между другото, за новата ни мания, тенис на маса, мога да намеря маса, но трябва да намерим къде да я сложим. Ако някой може да осигури място аз ще осигуря маса
    The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• Въпроса е с какво да я закараме където ни е кеф ))) ? Или целта е да си остане постоянно на едно място ?
      Arena Coast Customs

Comment

• Ами това е наистина добър въпрос Онзи ден срещнах един съсед, който каза, че има на предишната си работа има една маса, която му се води на него та може да я докара. Нямахме много време да говорим, но предполагам се разглабя. Мисля нещо от сорта на 2 дървени плота с прилржащите към него крака. Тия дни като го видя пак ще го разпитам, но не мисля, че ще е нещо по-различно като конфигурация от това, което описах защото иначе нямаше да каже, че доркаването ще е лесно В крайна сметка ако е лесно преносима може да я мъкнем с нас по парковете. Масата в багажника, един нивелир, мрежа, топчета хилки и ние...какво повече

Comment

• Маса за тенис е МНОГООО далече от нещо, което човек може да го мести... Аз самия имам една "масичка" на кетлер сгъваема(точно сгъваема 2дъски) и дори без колелата и рамената и т.н., само дъските са невъзможни за пренасяне...(няма автомобил или ВАН който може да я побере)Естествено някой от вас може да има бус и да си я разнася вътре...Другото е че тежи около 80кг.

Най-удачния вариант Митак е ако можеш да вземеш тази маса и да бъде пренеса някъде, където само ние да си я ползваме и да не се мести от там или ако не само ние, то опр. хора и да е свободна за нашите цели
          Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
          exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
          ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
          ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
          by RUBIG service

Comment

• Принципно мога да уредя камионче, с което да пренесем товара еднократно, имам служебно едно с отворена каросерия
            Arena Coast Customs

Comment

• Е това за постоянното пренасяне беше бъзик Иначе аз ако имах къде, да съм я донесъл отдавна ама нъц Ни с гараж разполагам ни голяма свободна стая. Бус (макар и пътнически) за пренасянето евентуално има от къде да уредя ама мястото е проблема. Винаги бихме могли да я сложим пред блока или нещо от тоя сорт, но ако е дървена не знам дали е пригодена за външни условия, че те не всички можеш да ги плеснеш навън + това недостатъците от едно такова обществено разположение на такова съоражение всички знаем какви са - ако е дръвена я магналите я насякли за огрев, ако е метална я мангалите я изнесли за 20 лева..... В най-добрия случай ще трябва пак да се изчакваме с кварталните ентусиасти.

P.S.: http://www.miniclip.com/games/table-tennis/en/#
              Last edited by detelazurno; d.m.y г., 23:07.

Comment

• Дървена ще я откраднат веднага, а и ще стане на палачинка след първия дъжд ) Стига да има къде да се прибере, може пред някой блок да я изкарваме. Аз примерно засега имам една стая, която не ползвам, тоест - склад ми е. Мога временно да я държа там и при нужда да я изкарам на площадката пред блока Само не знам колко тежи?
                Arena Coast Customs

Comment

• някой с гараж?
                  аз не се наемам, че вече сме събрали колата и мотора и мястото свърши
                  Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                  AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

• Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение
                    Дървена ще я откраднат веднага, а и ще стане на палачинка след първия дъжд ) Стига да има къде да се прибере, може пред някой блок да я изкарваме. Аз примерно засега имам една стая, която не ползвам, тоест - склад ми е. Мога временно да я държа там и при нужда да я изкарам на площадката пред блока Само не знам колко тежи?
                    Не е задължително да стане на палачинка. Има дървени маси пригодени за употреба на отркито. Само дето една такава прилична маса е към 800-900 лева А ти хубаво имаш стая, но какво ще правим когато я направиш обитаема? Иначе не знам колко тежи, но при първа възможност ще го разпитам.

Comment

• Тогава другата стая ще стане необитаема за около 6 месеца, може и повече Аз сгъната ще я сложа до стената да не пречи, стига да се сгъва
                      Arena Coast Customs

Comment

• Петък вечер "зимния" ?
                        Arena Coast Customs

Comment

• Deal

Aми тенис на маса? Аз мисля наистина да се сдобия със собствена хилка и тогава направо не ви виждам

Comment

• Тази хилка да не е с чип нещо )) ?

---------- Post added at 23:07 ---------- Previous post was at 23:05 ----------

Първоначално публикувано от mim Покажи съобщение
                            някой с гараж?
                            аз не се наемам, че вече сме събрали колата и мотора и мястото свърши
                            Нямам, дори ми е проблем, че като взема и аз мотор
                            Arena Coast Customs

Comment

• Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение
                              Тази хилка да не е с чип нещо )) ?
                              ...........
                              Чип, tri-turbo, генерация, W12, нитро....със сигурност пропускам нещо ама то може ли да запомня всичко Само казвайте кога сте свободни и да се почваме

Comment

• Аз съм готов от петък почти непрекъснато за масата (освен когато сме на кънки )
                                Arena Coast Customs

Comment

Working...
                                X