Известие

Collapse
No announcement yet.

Ледена среща a.k.a. кънки на лед

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от DarkKnight Покажи съобщение
    6-7 души с алфи или такава ще ни е групичката?
    И мен ли броиш?
    6-7 души общо без значение от колите. И ти си в тази борйка.
    Иначе гледам Ники друга бройка споменава. Явно и той ще доведе разни приятели Колкото повече толкова повече!

Btw заедно с откриването на сезона обявявам откриването и на класирането за брой падания. Както миналата година победителя печели нови кънки закупени със съвместни усилия на всички останали! Миналата година малко късно измислихме това правило, но ми се струва, че май Ася имаше големи претенции да го е спечелила. Горката тя! Все още си чака кънките Тази година обаче мисля да въведем и нов конкурс за най-малък брой падания, че да спечеля нещичко и аз Нищо, че тая година смятам да падм повече. Така тамън ще се състезавам в две категории. Лошото е обаче ако остана посредата Аз обаче обещавам, че ако спечеля една от двете награди и ми купите кънки по-висок клас от моя, ще си подаря кънките на този, който е останал някъде в средата между двете класирания Предлагам обаче да участват само присъствали на поне 93% от сбирките ни, че иначе ако го подкараме със сериозността, с която Весо идваше миналата година...алеле мале!
    The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
      Ася имаше големи претенции да го е спечелила. Горката тя! Все още си чака кънките Аз обаче обещавам, че ако спечеля една от двете награди и ми купите кънки по-висок клас от моя, ще си подаря кънките на този, който е останал някъде в средата между двете класирания Предлагам обаче да участват само присъствали на поне 93% от сбирките ни
      Отговарям на изискванията ти и си чакам подаръка
      Alfa 145 1,6 TS
      Arena Coast Customs

Comment

• Първоначално публикувано от Assya Покажи съобщение
        Не се мАзни, не можа да спечелиш приза, но иначе приемам подкупи

---------- Post added at 22:45 ---------- Previous post was at 22:40 ----------

Утре обявявам конкурс за най яко пребиване назад, тоест караш назад и се мяташ... , а да видим кой
        Arena Coast Customs

Comment

• Не ми е по специалността
          Alfa 145 1,6 TS
          Arena Coast Customs

Comment

• Първоначално публикувано от Assya Покажи съобщение
            Aма защо само от мен чакаш подарък?! Обърни се към цялата група Аз само дадох идеята срещу която никой не възрази

Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение
            Не се мАзни, не можа да спечелиш приза, но иначе приемам подкупи

---------- Post added at 22:45 ---------- Previous post was at 22:40 ----------

Утре обявявам конкурс за най яко пребиване назад, тоест караш назад и се мяташ... , а да видим кой
            Тоя конкурс ще го пропусна. Не за друго ама като си изджасам главата в леда и ще го напукам Ако искаш обаче мога да ти помогна. Ти тръгни назад, а аз ще ти придам малко скорост

Comment

• Ааа, аз скорост сам ще си придам )
              Arena Coast Customs

Comment

• Вторник 18:30 на Зимния ?
                Arena Coast Customs

Comment

• Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение
                  Вторник 18:30 на Зимния ?
                  Естествено!

Поправете ме ако греша но класирането до момента е:

Аз - 2 от 2
                  Вики - 3 от 2
                  Ася - 3 от 1
                  Ники - 2 от 2
                  Веско - 0 от 3

Очевидно е, че до момента Вики и Ася упорито се борят за призовите места в класацията за най-много падания. Смея дори да твърдя, че за момента Ася отново дава най-сериозна заявка за заемане на челната позиция, тъй като нейният процент на успеваемост е значително по-голям, след като записа 3 падания в рамките на една пързалка. Вики е само крачка назад с 3 падания от 2 пързалки до момента. В средата на класирането смело сме се закотвили аз и Ники като сме направили по равен брой срещи с леда. Уверено напред изглежда върви Веско като за 3 пързалки нито веднъж не е видял леда от близо.
                  Битката започва интересно и с на пръв поглед изравнени сили, но това е едва началото. Само времето ще покаже кой на какво е способен. Кой ще си тръгне с най-много болки след края на сезона? Кой ще се опази цял? Дали някой ще спечели моите лични кънки? Всичко това можем да разберем в края на сезона. Само тогава ще видим как 2 чифта кънки намират своите нови собственици измежду най-стабилния и най-чепатия!

P.S.: Тъй като не винаги ще имаме възможност да се съберем цялата компания, което от своя страна води до несъпоставими резултати налагам следната промяна в правилата. Вече ще се отчита процент успеваемост, който ще се изчислява на база "брой пързалки" отнесени към "брой падания". Ествствено и тук резултатите могат да бъдат прилично неточни, поради което ще игнорираме резултати от срота на "едно падане - една пързалка" или "нула падания - една пързалка". С подобен резултат, макар и даващ 100% успеваемост не може да се борите за призови места в която и да е категория! Тъй като това е малко по-точен метод за отчитане на резултата спрямо първоначалния алгоритъм мисля, че можем да намалим процента на посещенията от 93% на 74%.
                  Last edited by detelazurno; d.m.y г., 01:58.

Comment

• Аз съм на 2 пързалки(пързалки повечко си записал, ако е правилен реда)
                    Arena Coast Customs

Comment

• Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение
                      Вторник 18:30 на Зимния ?
                      Аз - там А в класацията участват ли хора без лични кънки? Тъкмо да сдобият с такива
                      Ars longa vita brevis!

Comment

• Естествено, няма значение дали имаш, важното е да идваш и да падаш
                        Arena Coast Customs

Comment

• Ооо, споко, падането - лесно, идването... и него ще уреждаме някак
                          Ars longa vita brevis!

Comment

• На Зимния в сегашната пързалка(малката) се обуваме до една кабинка, намира се в ляво, като влезнеш вървиш от ляво и в един момент има пейка, залепена за кабинката - там ще сме. Ако не - ще ме познаеш по кънките, които са основно бели с малко електрик на емблемата.
                            Arena Coast Customs

Comment

• Ъммм, Ники, а защо трябва да познавам кънките ти, а не теб? В сми, все си мисля, че ще ми е по-лесно да ви намеря с Ася, отколкото да търся някакви кънки, каквито и друг може да има..
                              Ars longa vita brevis!

Comment

• Ъъъъм, тогава кажи кой си, какви са тия никове и такива ми ти...,ааа ще ме излагаш , а ?))

p.s. И моля модовете да изтрият по-горните постове, че ще ми се смее народа... )))))))))))))))))))00
                                Last edited by Pastora; d.m.y г., 16:54.
                                Arena Coast Customs

Comment

Working...
                                X