Известие

Collapse
No announcement yet.

Ледена среща a.k.a. кънки на лед

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Assya Покажи съобщение
    Снайпериста много бързо си купи кънки.... Митко, ти да не си му дал нещо тайничко под масата ?
    Да бе...и да остана без кънки! Моите ще ги подаря чак когато ми купите по-висок клас от моя

Иначе никой нищо не казва. Довечера ще се лъзгаме ли?
    The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
      За кризата предлагам решение. Когато някой има нужда другите му купуват билетче. Все пак 4 лева разделени измежду толкова много хора си е смешна сума! Само трябва да кажете "имам желание, но нямам възможност"
      Иначе брото ти ще го омаям ей сега Гледам седи си DND в скайп, ама ей сега ще го дистърбна на бързо. И така всеки ден до неделя докато не каже, че ще дойдете
      Btw имам 9 килограмов чук ако ти потрябва. Имам и по-големи ама за тях трябва да се разходя до вилата
      Аз мисля в неделята да сме на линия, зависи само от това дали ще успея да си взема колата от ремонт (ако я оставя въобще де). Довечера ще имам по ясна представа за нещата
      sigpic
      Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
      BMW 316 Compact '95

Comment

• Първоначално публикувано от DarkKnight Покажи съобщение
        Аз мисля в неделята да сме на линия, зависи само от това дали ще успея да си взема колата от ремонт (ако я оставя въобще де). Довечера ще имам по ясна представа за нещата
        Ако само това е проблема мисля, че вече ти казах решението. Ще минем да те вземем. Само гледай да не си забравиш кънките в багажника, че иначе ще трябва да караш наемни кънки

Comment

• Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
          Ако само това е проблема мисля, че вече ти казах решението. Ще минем да те вземем. Само гледай да не си забравиш кънките в багажника, че иначе ще трябва да караш наемни кънки
          Само него ли ще вземете, ве, гадовееееее
          Ars longa vita brevis!

Comment

• Първоначално публикувано от link Покажи съобщение
            Само него ли ще вземете, ве, гадовееееее
            Който си поръча. Стига да има достатъчно места. До тук 2 са заети. Ако братото ти си поръча стават 3 и теб ако те борим 4.

Comment

• Хахахах а сещаш ли се, че аз вървя в комплект с една руса мацка (rofl)
              Ars longa vita brevis!

Comment

• Ние сигурно ще сме на леда днес, за неделя може сам да дойда примерно...
                Arena Coast Customs

Comment

• Първоначално публикувано от link Покажи съобщение
                  Хахахах а сещаш ли се, че аз вървя в комплект с една руса мацка (rofl)
                  Е значи ако минем на този вариант местата за изчерпани. Иначе да, бях забравил жена ти

Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение
                  Ние сигурно ще сме на леда днес, за неделя може сам да дойда примерно...
                  Ако решите да ходите казвайте

Comment

• Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение
                    Ние сигурно ще сме на леда днес, за неделя може сам да дойда примерно...
                    Амм ок.. Ако пропуснеш в неделя ще наваксаме с урока следващия път.. Само не знам без Ася кой ще подхване жена ми..
                    Ars longa vita brevis!

Comment

• Май за днес ще отпаднеме
                      Arena Coast Customs

Comment

• Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение
                        Май за днес ще отпаднеме
                        Oхх, кофти... Но пък гледай от добрата страна - поне ще спестите някой лев

Иначе отбора юнаци в пълен състав май ще се съберем другата седмица?! /надявам се/
                        Ars longa vita brevis!

Comment

• Първоначално публикувано от DarkKnight Покажи съобщение
                          Понеже ще си оставям колата на тенекиджия чак по-другата седмица сме на линия

EDIT: сръчкаха ме по скайпа че не се разбирало - на линия сме в неделя
                          Last edited by DarkKnight; d.m.y г., 10:34. Основание: пояснение
                          sigpic
                          Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
                          BMW 316 Compact '95

Comment

• Това не значи, че ние нямаме коли
                            Arena Coast Customs

Comment

• някой за събота има ли? Аз ще ходя в събота в 17ч
                              Няма добри и лоши коли, има добри и лоши стопани...

Аlfa Romeo 145 1.6 TS

Comment

• Аз отпадам, предполагам Митко и Марио може да те удостоят с честта да присъстват.
                                Arena Coast Customs

Comment

Working...
                                X