Известие

Collapse
No announcement yet.

Ледена среща a.k.a. кънки на лед

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от cnaiper Покажи съобщение
    нещо напротив да се дойда с вас ?
    Хахаха ако беше нещо ВИП защо си пишем открито във форума?!

Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение
    Излиза, че е добре сестра ми да е в Испания
    Хахахах ами трябва да признаеш, че има и добрите си страни Особено ако е по-малка Така де, за нея - не, но за теб - определено Питай моя бате

Ми ние ще сме с ролерите в съседната зала, която още не е заледена. Сега остава и ролери да си купиш ) Естествено, че си добре дошъл.

Mисля, че имаше предвид билярда
    Ars longa vita brevis!

Comment

• аз 18: и 10 и 15 ще съм на пейките да пуша ( Ако успея да си намеря превоз до зимния )...
      Live For The Speed... Die For The Speed...

Comment

• Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение
        Излиза, че е добре сестра ми да е в Испания ...
        Идея си нямаш колко си прав

Първоначално публикувано от Assya Покажи съобщение
        Еееее... браво на бате тогава
        Нямам против алкохола стига да не се прекалява

Първоначално публикувано от cnaiper Покажи съобщение
        аз 18: и 10 и 15 ще съм на пейките да пуша ( Ако успея да си намеря превоз до зимния )...
        И аз ще гледам да дойда по това време
        sigpic
        Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
        BMW 316 Compact '95

Comment

• Първоначално публикувано от DarkKnight Покажи съобщение
          Идея си нямаш колко си прав

Нямам против алкохола стига да не се прекалява

..
          Хахаха и аз те обичам, бро!
          И аз кога съм прекалявала с алкохола?! /изключвайки 18тото РД /
          Ars longa vita brevis!

Comment

• Йо, йо, йо... Днес се очертава да сте без мен. Не ми се иска да дърпам дявола за опашката, така че по-добре да пропусна.
            Следващата голяма среща ще е в неделя от 19:00! Междувременно може и да има някоя друга пързалка, но аз за себе си не бързам да прогнозирам.
            The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
              Йо, йо, йо... Днес се очертава да сте без мен. Не ми се иска да дърпам дявола за опашката, така че по-добре да пропусна.
              Следващата голяма среща ще е в неделя от 19:00! Междувременно може и да има някоя друга пързалка, но аз за себе си не бързам да прогнозирам.

Защо не от 17?
              И пак ме оставяш да падам на билярд, тцтц!
              Ars longa vita brevis!

Comment

• Първоначално публикувано от link Покажи съобщение
                Защо не от 17?
                И пак ме оставяш да падам на билярд, тцтц!
                Шанс. Знаеш какво ми е положението. Не ми се иска да предизвиквам съдбата. И на мен ми се кара, но.... За билярда ще ти се реванширам следващия път!
                А от 19:00 защото ще се съберем повече хора за тогава!

Comment

• Ние не знам дали ще дойдем, защото нямам идея кога ще се приберем в неделя от Хасково. Ако ви хванем-хванем
                  Arena Coast Customs

Comment

Шанс. Знаеш какво ми е положението. Не ми се иска да предизвиквам съдбата. И на мен ми се кара, но.... За билярда ще ти се реванширам следващия път!
                    А от 19:00 защото ще се съберем повече хора за тогава!
                    Да, но и пързалката ще е пълна.. А някои не сме толкова добри кънкьори .. :Р

Ние не знам дали ще дойдем, защото нямам идея кога ще се приберем в неделя от Хасково. Ако ви хванем-хванем
                    Ники, кого за какво ще хващате?!
                    Ars longa vita brevis!

Comment

Ники, кого за какво ще хващате?!
                      Нещо евентуално в неделя за шлифера или където успеем
                      Arena Coast Customs

Comment

• Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение
                        Ние не знам дали ще дойдем, защото нямам идея кога ще се приберем в неделя от Хасково. Ако ви хванем-хванем
                        Хех, Ники, ако ви се бият 600 км път за едната кръчма мога да те заведа на къде къде по-хубаво място. При това давам гаранция, че не си ходил там никога!

Първоначално публикувано от link Покажи съобщение
                        ..........
                        Че аз да не би да съм добър?! Плюс това колко пъти този сезон си ходила от 19:00, че да кажеш, че ще е по-пълна или просто слушаш брат ти какво ти говори (в което няма лошо де ама друго си е личното мнение)? Да не говорим, че няма как да напреднеш ако непрекъснато не се опитваш да повишаваш нивото си!
                        Та моето предложение остава в сила. Аз съм се уговорил за 19:00 и ще ходя от толкова. Който иска да заповяда

Comment

...
                          Че аз да не би да съм добър?! Плюс това колко пъти този сезон си ходила от 19:00, че да кажеш, че ще е по-пълна или просто слушаш брат ти какво ти говори (в което няма лошо де ама друго си е личното мнение)? Да не говорим, че няма как да напреднеш ако непрекъснато не се опитваш да повишаваш нивото си!
                          Та моето предложение остава в сила. Аз съм се уговорил за 19:00 и ще ходя от толкова. Който иска да заповяда
                          Мен мелето не ми пречи, така че ще гледам и в неделя да намина
                          sigpic
                          Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
                          BMW 316 Compact '95

Comment

..
                            Да не говорим, че няма как да напреднеш ако непрекъснато не се опитваш да повишаваш нивото си!
                            ..
                            Пфф, нещо не си прочел отворената книга като хората, след като считаш за нужно да отбелязваш такива неща :Р :P:P:P

И да, разчитам на описанието на брат си, но ако не се доверявам на неговото мнение и наблюдение за нещата, тогава на чие?! :Р
                            Ars longa vita brevis!

Comment

Пфф, нещо не си прочел отворената книга като хората, след като считаш за нужно да отбелязваш такива неща :Р :P:P:P

И да, разчитам на описанието на брат си, но ако не се доверявам на неговото мнение и наблюдение за нещата, тогава на чие?! :Р
                              Хайде, хайде....няма нужда от евтини оправдания. Видях колко лесно се подаде на провокацията за снимката на колата ми
                              А за брат ти казах, че не е лошо да разчиташ на него, но е хубаво да имаш собствено мнение. Иначе кое друго....със сигурност не моето. Аз често се хвърлям напред с главата без да ме е страх. Чак после ги мисля тия неща

Comment

Хех, Ники, ако ви се бият 600 км път за едната кръчма мога да те заведа на къде къде по-хубаво място. При това давам гаранция, че не си ходил там никога!
                                Като алфист мисля да ходя, нит' ми е за кръчмата, нит' за пиенето, просто сбирка на много запалени фенове, емоции, кефчета, лафчета, гъделче и т.н. - научих се да се радвам и на малките, и на големите неща.
                                Иначе смятам в неделя да дойдем на леда или после на билярда, ако успеем да се класираме.
                                Arena Coast Customs

Comment

Working...
                                X