Известие

Collapse
No announcement yet.

Ледена среща a.k.a. кънки на лед

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Абе май не е най-подходящото време да ъпдейтваш теми по време на Италфеста, ама к'во ми пука Аз знам, че повечето от посещаващите тази тема не са там А на тази част, която все пак са там и в същото време таят надежди, че ще си дойдат на време, за да покарат с нас аз лично поемам ангажимента да им се обадя и да ги предупредя за промяната! Тааааа, искам да кажа, че утре (неделя) кънките все пак ще ги нарпавим от 17:00, а не от 19:00. Малко поразместихме нещата и сега мисля, не трябва да има притесняващи се, че ще се кара в голямото меле И предполагам се сещате, че това означава 16:30 да сме на позиция готови за старт И да не забравите за десерта после - билярд на корем за всички присъстващи!!!
    The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• Ами ние с бро ще ходим на първоначално обявения час /19 часа/.
      Ars longa vita brevis!

Comment

• Ok, след кратка консултация с групата отново насрочвам сбирката за неделя от 19:00, което ще рече 18:30 пред Зимния. Ще се видим там!

Comment

• оппп саааа опппп сааа оп саааа ха наздравеее у неделя пропускам ( както обикновенно съм на работа ) през седмицата съм на линия ако има желаещи ;
          Live For The Speed... Die For The Speed...

Comment

• Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
            Ok, след кратка консултация с групата отново насрочвам сбирката за неделя от 19:00, което ще рече 18:30 пред Зимния. Ще се видим там!
            Дамм ние със систъра ще гледаме да сме там към 6:20
            П.П. Днес бях на кънки и разбрах че официално от 22-ри сме на голямата пързалка
            sigpic
            Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
            BMW 316 Compact '95

Comment

• Повторение - във вторник
              Ars longa vita brevis!

Comment

• Първоначално публикувано от link Покажи съобщение
                Повторение - във вторник
                Ммммм, днес се размазах от кеф И на леда ми беше перфектно и после в кафето си изкарах добре Повторение във вторник определено ще има. Добре се раздвижих, след като не бях мърдал последните 3-4 дни. Днес просто съм повече от доволен. Просто настроението ми беше повдигнато подобаващо. Отдавна не си бях изкарвал толкова хубаво!!! Преди малко се прибрах и ми се струва, че ще си легна с усмивка на лице

Comment

• Браво на вас Случайно момичетата да имат желание да се запишат в националния хокеен отбор
                  Няма добри и лоши коли, има добри и лоши стопани...

Аlfa Romeo 145 1.6 TS

Comment

• Хммм, и такъв ли има или тепърва ще се сформира? Във всеки случай това е добро начинание. Напоследък или си въобразявам или наистина интереса към ледения спорт се засилва!
                    Междудругото ти в този отбор ли си, че напоследък все споменаваш, че ще оставаш за тренировките?

Comment

• М да в отбора съм А самия отбор си го има от одавна, но не достигат момичета а след 3м. имаме мач

Аlfa Romeo 145 1.6 TS

Comment

• Браво, похвално. А уж се обясняваше, че не си толкова добра
                        Желая ви успех!

Comment

• абе имам да догоня още момичетата от отбора, но имам огромно желание и мисля че ще се получи

Ако момичетата имат интерес - денс имаме тренировка от 19:30 (всеки понеделник, сряда и петък). Федерацията има ангажимента да ви облече от каска до чорапи (а може и кънки). Пишете в темета или на лични да се уговорим нещо. Купона е гарантиран

Аlfa Romeo 145 1.6 TS

Comment

• днеска някой за кънки ???
                            Live For The Speed... Die For The Speed...

Comment

• Утре сме, днес пас
                              Arena Coast Customs

Comment

• Първоначално публикувано от cnaiper Покажи съобщение
                                днеска някой за кънки ???
                                Утре, утре. Днес ще караме само на приятни спомени от вчера

Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение
                                Утре сме, днес пас
                                18:00 пред зимния?

Comment

Working...
                                X