Известие
Collapse
No announcement yet.
Ледена среща a.k.a. кънки на лед
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщениеAся, ти Веско не го мисли. Ние с него колко пъти ходихме.... Гледай ти да се появиш, че почти те забравихме как изглеждаш
Ние с пияници и побойници не дружим!Live For The Speed... Die For The Speed...
Comment
-
Аааа, Милена...предаваш компанията. Нима една бира е по-важна от леденото раздвижване?!?!
Иначе и аз ще съм там. За къде без мен?! Нямах време да пиша, но това не ознчава, че няма да дойдаМоже малко да се позабавя, но ще дойда
Жалко само, че няма да е толкова масова срещата колкото се очертваше да бъде, но....
The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Първоначално публикувано от mim Покажи съобщениене е проста бира, а отговорно семейно отбелязване на важен свекърски рожден ден
тъй то, ставаш семеен и удвояваш пиенетоAlfa 145 1,6 TS
Arena Coast Customs
Comment
-
Първоначално публикувано от Assya Покажи съобщениеХммм... щом ще се удвоява пиенето, значи да тичкам към олтара.Arena Coast Customs
Comment
-
Първоначално публикувано от Assya Покажи съобщениеХммм... щом ще се удвоява пиенето, значи да тичкам към олтара.The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщениеАз затова ли не пия, защото не съм женен? И викате ако се оженя ще пропия? Май се опитвате да ме откажете.... А и това дето го пиша сега......кой знае дали не ме следят какви ги пиша тук. Да не ми навлечете неприатности с тия съвети дето ми ги давате ей!Arena Coast Customs
Comment
-
Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщениеЖенкай се бре, ще ти вземе алфето послеА ти и да точиш лиги по мойта кола няма да те огрее след това дето ми го каза днеска - само била бучала! Казах ти аз - не се заигравай да не се наиграеш накрая
Иначе на нея може да си сигурен, че ще и го дам свсем доброволно. Няма нужда да ми го взима
Аз съм добра душа
Last edited by detelazurno; d.m.y г., 22:52.The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщениеАз ще смукна малко на сватбата само колкото да се отбележаА ти и да точиш лиги по мойта кола няма да те огрее след това дето ми го каза днеска - само била бучала! Казах ти аз - не се заигравай да не се наиграеш накрая
Споменах ли, че вече имам ограничител на 7100
Arena Coast Customs
Comment
-
Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщениеМи то се наиграх вече, иначе добре бучи, бууу, бууу, буууСпоменах ли, че вече имам ограничител на 7100
А иначе твойта бучи много повече (на мен лично ми надува главата
)
The greatest of all scientific hobbies!
Comment
Comment