Известие

Collapse
No announcement yet.

Ледена среща a.k.a. кънки на лед

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
    Сложили са отопление?!?!?! Що за простотия е това! Нали уж идеята им беше да запазят по-добра температура за леда пък сега прецакват нещата по тоя начин. Иди ги разбери!
    Аз още не съм в кондиция за леда. Вики искаше вчера да ходим. Днес също, но.... Май ще пропуснем
    Пуснал съм тема за утре вечер във ФБ. Иначе това е видеото от камерата на Радо от снощи, като не ме бива с видеообработката, за първи път пипам такава програма, пък и за 15 минути толкова

http://www.youtube.com/watch?v=2cDO9qSrWFI

Музиката е като за екстремни изпълнения, ама малко сме покрай тях хахаха
    Arena Coast Customs

Comment

• това топлото ще ме спечели за каузата, ма да види
      Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
      AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

• Първоначално публикувано от mim Покажи съобщение
        това топлото ще ме спечели за каузата, ма да види
        Пускат едни печки на нафта и вътре в началото беше баня. Оставих си якето на гардероб дори

p.s. Има ди джей и бар вече
        Arena Coast Customs

Comment

• Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение
          Пуснал съм тема за утре вечер във ФБ. Иначе това е видеото от камерата на Радо от снощи, като не ме бива с видеообработката, за първи път пипам такава програма, пък и за 15 минути толкова

http://www.youtube.com/watch?v=2cDO9qSrWFI

Музиката е като за екстремни изпълнения, ама малко сме покрай тях хахаха
          Т'ва сега, за да ни дразнитге ли го пускате? По-точно мен да дразните
          Ей, само да се оправя и........
          The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Т'ва сега, за да ни дразнитге ли го пускате? По-точно мен да дразните
            Ей, само да се оправя и........
            Ми то основателите на SubZero Team ви нямаше баш - срамота ! А на Радо ракийката е перфектна просто И да ме беше видял как паднах брутално с влизането хахах. Жалко, че още нямаше видео.
            Arena Coast Customs

Comment

Ми то основателите на SubZero Team ви нямаше баш - срамота ! А на Радо ракийката е перфектна просто И да ме беше видял как паднах брутално с влизането хахах. Жалко, че още нямаше видео.
              Е аз ти казах, че Виктория искаше да ходим вчера. Иска и днес да ходим ама аз още не съм в кондиция. Иначе желанието го има. Така че срамота няма. А ракийката знаеш, че не може да ни изкуши - лед ни дай!

Comment

Е аз ти казах, че Виктория искаше да ходим вчера. Иска и днес да ходим ама аз още не съм в кондиция. Иначе желанието го има. Така че срамота няма. А ракийката знаеш, че не може да ни изкуши - лед ни дай!
                Тъй де - утре вечер в 22 часа на топло в балона по потници )))

п.с. Милена да не се скатава пак
                Arena Coast Customs

Comment

Тъй де - утре вечер в 22 часа на топло в балона по потници )))

п.с. Милена да не се скатава пак
                  Е, ако измислите чудо, че да съм напълно възстановен до утре вечерта ще дойда иначе не го виждам да се получи.

Comment

• Е, ние ще отидеме, ако искаш в петък после, за да може да се включиш
                    Arena Coast Customs

Comment

Е, ние ще отидеме, ако искаш в петък после, за да може да се включиш
                      А дано в петък да съм ток и жица. Днес поне физически съм подобре от вчера. До петък дано съм по-доре като цяло.

Comment

А дано в петък да съм ток и жица. Днес поне физически съм подобре от вчера. До петък дано съм по-доре като цяло.
                        Ще си, ще си, дано навием Радо да вземе и HD камерата, да се наснимаме както си трябва
                        Arena Coast Customs

Comment

Ще си, ще си, дано навием Радо да вземе и HD камерата, да се наснимаме както си трябва
                          Чул те Господ!
                          А, Радо ли е носил камера? Точно във fb питах с какво сте снимали. Ама трябва май да го научим да борави с тая камера. Нещо фокуса ми се чини да бяга! Иначе е ентусиаст щом и камера е домъкнал. Аз не бих го направил

Comment

Чул те Господ!
                            А, Радо ли е носил камера? Точно във fb питах с какво сте снимали. Ама трябва май да го научим да борави с тая камера. Нещо фокуса ми се чини да бяга! Иначе е ентусиаст щом и камера е домъкнал. Аз не бих го направил
                            Да, той я взе, но много малко снима и няма материал за опити. Иначе с толкова кадри в секунда си става да забавяш качествено без насичане..., но това го разбрах после, до днес не можех да боравя с Ulead Video Studio все пак.
                            Arena Coast Customs

Comment

• ако ще си говорим за снимане, аз да не тръгвам изобщо
                              мръсници
                              ще камикадзирам в оператора
                              Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                              AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

• Първоначално публикувано от mim Покажи съобщение
                                ако ще си говорим за снимане, аз да не тръгвам изобщо
                                мръсници
                                ще камикадзирам в оператора
                                Всъщност ти си ни надеждата за получаването на най-читави кадри

Comment

Working...
                                X