мишката направи няколко доста атрактивни плонжа, но им изтървах бройката
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ледена среща a.k.a. кънки на лед
Collapse
X
-
Абе гледам аз клипчето на Ники и се чудя. Забелязвате ли туй нещо наречено закрита открита пързалка колко е празно? Нищо лошо. Просто си мисля, че откакто може да се влезне само от едно място (през входа) нещо броя на къкньорите намаля драстичноДали е заради това, че вече процедурата за влизане гратис изисква повече дипломатичност или просто пързалката загуби своя чар откакто я покриха?
The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Първоначално публикувано от mim Покажи съобщениенещо си недоскив, снощи беше пълноАз само на нова година бях недоскив когато лекинко се наложи да ми четат смс-ите които получавам и късметчето дето ми се падна от баницата!
Comment
-
Първоначално публикувано от mim Покажи съобщениемишката направи няколко доста атрактивни плонжа, но им изтървах бройката
Comment
-
Първоначално публикувано от mishka1675 Покажи съобщение2 броя, но останах до 5:30, но поне се понаучих да спирам с десен крак и 180' завъртане със скок ... но беше доста студеноArena Coast Customs
Comment
-
Първоначално публикувано от mim Покажи съобщениедовечера?The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Първоначално публикувано от mim Покажи съобщениеи аз бях така вчера ама 1 гореща вана и 1 кило мандарини изгониха гадовете))))
Arena Coast Customs
Comment
-
Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщениеАз отпадам за довечера, нещо се опитвам да се разболеяУтре съм на кръчма и надали ще стигна до търкалката.
Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщениеЕ, да си купувам вана само заради настинка някак ми идва...))))
Иначе и мандарини имам и портокали, и ябълки, и лимони. Ще ти спретна някой друг фреш
Comment
Comment