Известие

Collapse
No announcement yet.

Ледена среща a.k.a. кънки на лед

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Аз няма да мога...Сори
    Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
    exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
    ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
    ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
    by RUBIG service

Comment

• Леле...10 души! Ники ти родата си ли покани? Иначе как си изкарахте? При мен ествствено по-малката вероятност взе преверз и се оказах зает. Понеже ходих до Младост на връщане минах да ви видя, но за малко съм ви изпуснал. Аз стигнах на пързалката в 00:00. Btw докато пиша тук в скайпа ми пише една приателка и ми пуска някакви мухи за днес или утре за кънки. Желаещи?
      The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• Абе аз нещо се простудих онази вечер когато правихме пируетите и духаше много силен вятър..А аз не бях си взел шалчето ииии сега ме боли целия врат. Та май ще си почина и поотложа, че да не си направя някоя беля
        by RUBIG service

Comment

• Ориентирахме нещата за утре. Днес аз пак няма да мога. Венци да раздвижва врата, а Ники и Ася да си лягат по-рано днес, че за утре да са свежи
          Btw Венци, ти така и не ми каза, каде изчезна другото клипче с изпълненията ми?

Comment

• Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
            Ориентирахме нещата за утре. Днес аз пак няма да мога. Венци да раздвижва врата, а Ники и Ася да си лягат по-рано днес, че за утре да са свежи
            Btw Венци, ти така и не ми каза, каде изчезна другото клипче с изпълненията ми?

Явно оператора не е натиснал копчето за снимането Следващия път ще направим по-хубави
            by RUBIG service

Comment

• Тудей?

Comment

• Днес няма да мога, хайде утре или ? Ако все пак се съберете повече за днес навитаци, може да дойдем.
                Arena Coast Customs

Comment

• Ами аз за днес съм навил една приятелка (тоест тя ме нави, но това е друг въпрос). Тя каза, че ще види дали ще може да събере още хора така, че засега сме 2-ма, които сме сигурни.
                  Last edited by detelazurno; d.m.y г., 11:30.

Comment

• Ми тогава ще дойдем, само да видя мнението и на началничката, че е на работа до 20 часа ))
                    Arena Coast Customs

Comment

• Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
                      тоест тя ме нави, но това е друг въпрос
                      щот гледам е голям зор да те замъкнат на пързалката

тудей мисля, че и аз ще мога да се класирам , ако сте сигурни
                      излекувах разни мускулни трески от предните дни
                      Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                      AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

• Първоначално публикувано от mim Покажи съобщение
                        щот гледам е голям зор да те замъкнат на пързалката
                        .......
                        Уффф, к'во говориш! Викам ти начи...идва тя ме тегли за ръка, за крак, за к'вот докопа аз "Не!" и не помръдвам! Хващя тя метлата и вика "Марш на пързалката!" аз обаче "Не! Ти луда ли си?! Там има лед!". Бой, викове и крясъци, хвърчат тигани, тенджери...отрвреме навреме някой нож, че даже и сатър прелита. Аз обаче съм заел позиция зад някоя табуретка и стоически удържам поредната атака. Епична битка! Но кажи ми все пак честно - не съм ли прав? Тя се опитва да ме изведе навън, че на всичкото отгоре да ме води върху замръзнало петно на дъното на празно езеро! След като веднъж дори успя да ме забрави в метрото се страхувам за живота си!

Иначе днес още не съм се чувал с нея. Та предвид това не изключвам 1% вероятност нещо да се развали, така че не казвам, че сме 100% сигурни ами само 99%. Anyway, да не предизвикваме съдбата и да не подценяваме силата на %-тите

Comment

• Има вероятност да завали, ако евентуално какво правим ?
                          Arena Coast Customs

Comment

• Спря ми нета тъкмо докато писах предния пост та не успях да едитна на време. Та тъкмо докато писах се чухме и се разбрахме, че тоиз път противно на всички очаквания единият процент не успя да надделее и сме на леда

А, Отче, с тоя дъжд дето го предвиждаш...мога ли аз да ти....прокална парното

Comment

• То като го прокълнеш, кълнеш и себе си, че и на теб ти трябва ))) Дано не вали
                              Arena Coast Customs

Comment

• Ти мен не ме мисли. Аз мога да използвам всякакво. Просто твоето съвпадна точно със случая когато започнах да търся. Иначе ей сега се прибирам и времето навън е бомба Дано се задържи така

Comment

Working...
                                X