Sam76 е прав. Събират се хора, но какво да се прави. То навсякъде е така. Ако искате може да се разберем за нещо от сорта на 11-11:30, пък Dark, ако ти е раничко много ти ела малко по-късно. Ще удариш едно телефонче и ще мина да те взема, ако си навит кажи да ти кажа номера ми. Та въпрос към всички - събота, 11:30 как ви звучи?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Тенис на маса
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщениеSam76 е прав. Събират се хора, но какво да се прави. То навсякъде е така. Ако искате може да се разберем за нещо от сорта на 11-11:30, пък Dark, ако ти е раничко много ти ела малко по-късно. Ще удариш едно телефонче и ще мина да те взема, ако си навит кажи да ти кажа номера ми. Та въпрос към всички - събота, 11:30 как ви звучи?
Comment
-
Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщениеАз се разболях от някакъв гаден грип и не ще да ми мине. Довечера ще пиша дали ще дойда, че...не ща да сея зарази наоколо.Отнесох дясна ръкохватка и ми се разби свободния венец
Добре, че имам донор та с венеца се справих ама сега ще хвърчат пари за спирачки, а там като знам каква играчка е само да смениш ръкохватката
Първоначално публикувано от DarkKnight Покажи съобщениеТака заради мен ми е куцо. Ще дойда и аз по раничко - какво да се правиЗначи към 11:30 се спри някъде там лъдето ти казах и дрънни една антена да дойда да ви взема
The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщениеЕми окЗначи към 11:30 се спри някъде там лъдето ти казах и дрънни една антена да дойда да ви взема
(само не знам дали сестра ми ще дойде или ще съм сам)
Comment
-
Ами.....зависи какво ще се разберем с останалите. Ако ще идват 11:30 значи ще бъда там. В такъв случай ми звънни направо като се паркираш. Но ако стане така, че само с теб и сестра ти се съберем...аз съм на 10 мин от парка, но за по-сигурно да речем 20 мин преди да стигнеш ми звънни. С две думи (или малко повече) ще следим темата да видим какво ще каже останалата част от групатаThe greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Ти па къде го набара тоя грип в тия хубави дни. Лоша работаА Ася ще идва ли или ще ти бъде съпричастна?
mim, какво е положението при теб? Ще те бъде ли или ще жмулкаш пържолки
Ако трябва ще мина да ви взема! Ей ви къде сте. Паля колата и за 5 мин съм при вас (това се отнасяше за Милена, и Ася ако евентуано реши да дойде)The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
подхванаха ме домашни занимавки, че сме планували да ремонтваме вкъщито и се почна голямото чудо, даже пържолки нямаше днес, дано поне утре
приятно ви цъканеАко парите ти стигат, значи нямаш въображение.
AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.
Comment
Comment