Известие

Collapse
No announcement yet.

Тенис на маса

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Sam76 е прав. Събират се хора, но какво да се прави. То навсякъде е така. Ако искате може да се разберем за нещо от сорта на 11-11:30, пък Dark, ако ти е раничко много ти ела малко по-късно. Ще удариш едно телефонче и ще мина да те взема, ако си навит кажи да ти кажа номера ми. Та въпрос към всички - събота, 11:30 как ви звучи?
    The greatest of all scientific hobbies!

Comment

аз ще дрънна на някой в движение, че събота ми е далеч
      Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
      AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

На мен екстра, там сме ако не вали
        Arena Coast Customs

Comment

Аз се разболях от някакъв гаден грип и не ще да ми мине. Довечера ще пиша дали ще дойда, че...не ща да сея зарази наоколо.
          Arena Coast Customs

Comment

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
            Sam76 е прав. Събират се хора, но какво да се прави. То навсякъде е така. Ако искате може да се разберем за нещо от сорта на 11-11:30, пък Dark, ако ти е раничко много ти ела малко по-късно. Ще удариш едно телефонче и ще мина да те взема, ако си навит кажи да ти кажа номера ми. Та въпрос към всички - събота, 11:30 как ви звучи?
            Така заради мен ми е куцо. Ще дойда и аз по раничко - какво да се прави
            sigpic
            Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
            BMW 316 Compact '95

Comment

Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение
              Аз се разболях от някакъв гаден грип и не ще да ми мине. Довечера ще пиша дали ще дойда, че...не ща да сея зарази наоколо.
              И аз се разболях - почупих си булдозера Отнесох дясна ръкохватка и ми се разби свободния венец Добре, че имам донор та с венеца се справих ама сега ще хвърчат пари за спирачки, а там като знам каква играчка е само да смениш ръкохватката

Първоначално публикувано от DarkKnight Покажи съобщение
              Така заради мен ми е куцо. Ще дойда и аз по раничко - какво да се прави
              Еми ок Значи към 11:30 се спри някъде там лъдето ти казах и дрънни една антена да дойда да ви взема

Comment

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
                Еми ок Значи към 11:30 се спри някъде там лъдето ти казах и дрънни една антена да дойда да ви взема
                Имаме сделка (само не знам дали сестра ми ще дойде или ще съм сам)
                sigpic
                BMW 316 Compact '95

Comment

Туко що ми излезе работа
                  Ще гледам да я свърша възможно най-бързо и да дойдем (и сестра ми ще я взема)
                  Митко кажи колко време преди да стигна да ти звънна да ни посрещнеш?
                  sigpic
                  BMW 316 Compact '95

Comment

Ами.....зависи какво ще се разберем с останалите. Ако ще идват 11:30 значи ще бъда там. В такъв случай ми звънни направо като се паркираш. Но ако стане така, че само с теб и сестра ти се съберем...аз съм на 10 мин от парка, но за по-сигурно да речем 20 мин преди да стигнеш ми звънни. С две думи (или малко повече) ще следим темата да видим какво ще каже останалата част от групата

Comment

Аз съм аут ъф спейс днес. Ако дойда ще се проточи грипа още няколко дни
                      Arena Coast Customs

Comment

Ти па къде го набара тоя грип в тия хубави дни. Лоша работа А Ася ще идва ли или ще ти бъде съпричастна?
                        mim, какво е положението при теб? Ще те бъде ли или ще жмулкаш пържолки
                        Ако трябва ще мина да ви взема! Ей ви къде сте. Паля колата и за 5 мин съм при вас (това се отнасяше за Милена, и Ася ако евентуано реши да дойде)

Comment

Сестра ми я присви крака (стара травма )
                          Не знам дали има смисъл само двамата (аз не съм играл отдавна, а и съм обеден, че бързо ще се изморявам)
                          Иначе съм вече свободен и може да тръгна натам
                          sigpic
                          BMW 316 Compact '95

Comment

Ами рано или късно ще трябва да се раздвижиш Иначе ако се сетиш за някой приятел го вземи и да поиграем викам Ако няма кой ела сам. Какво като сме само двамата. Колкото толкова. Да поцъкаме малко, че нещо не ми се кисне у нас, а времето навън е бомба.

Comment

Ми ок. Тръгвам от нас и предполагам че до 30-40 мин. ще съм там. Все пак ще гледам да ти звънна 10-20 мин по-рано (демек като стигна на орлов мост )
                              sigpic
                              BMW 316 Compact '95

Comment

подхванаха ме домашни занимавки, че сме планували да ремонтваме вкъщито и се почна голямото чудо, даже пържолки нямаше днес, дано поне утре
                                приятно ви цъкане
                                Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                                AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Working...
                                X