Известие

Collapse
No announcement yet.

Импровизирани срещи на кино Арена запад

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• утре и аз ще дойда че ви изпозабравих последно време
    LUXURY FUNEBRI CARS
    Има нещо в Алфа Ромео, купчина красиво подредени железа и пластмаса,а между тях душа.Необяснимо е!

Comment

• В колко на лука, и за този на магистралата става въпрос нали ?
      Alfa Romeo Alfetta GTV 1800
      Alfa Romeo 164 3.0 V6

Comment

• Да, на А.М. Тракия в 22 часа
        Arena Coast Customs

Comment

• ауууу колко народ...защо още нямам скорости....
          156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
          http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• Днес? Аз мисля да дойда за лафче, че се забравихме, главно заради мен, но днес предавам проекта ))))
            Arena Coast Customs

Comment

• И днес ще дойда, само дето този път няма да съм официално облечен и ще мога да се облегна на някоя кола както си му е реда
              The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• днeс и аз ще дойда
                Last edited by Zahari_; d.m.y г., 09:38.

Comment

• Аре верно да се съберем, последните няколко срещи се сабираме само, колкото бог да прости, срамота е
                  Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

• Ми дано повечко хора дойдат, чух се със Слави и ще мине за малко и той(Люлин рейсинг).
                    Arena Coast Customs

Comment

• Просто профилактично да попитам...

Някой ще има ли доблестта да си признае защо ми е гласувал с НЕГАТИВЕН ВОТ на този пост :

http://clubalfaromeo.com/forum/showp...&postcount=585

Ако желае да пише тук или на ЛС....При положение, че човека дал негативен вот не пожелае да си изясним защо и какво го подразни в моя пост, то има хора в този форум, които ще ми помогнат да се изясни кой е въпросния колега, който се спотайва и дори не е написал причина за това, че ми е дал негативен вот!

Пиша тук, защото както се вижда негативно оцененият ми пост е пряко свързан с хората събиращи се на кино Арена...Нямам нищо против никой и мисля, че всеки си има право на мнение итн, ако има някой недоволен от моите писания или твърди, че са неверни нека ми пише на ЛС или да каже на живо очи в очи, а не по тоя смешен начин във форума с цъкане на негативна репутация!!!!!
                      Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                        Просто профилактично да попитам...

Някой ще има ли доблестта да си признае защо ми е гласувал с НЕГАТИВЕН ВОТ на този пост :

http://clubalfaromeo.com/forum/showp...&postcount=585

Ако желае да пише тук или на ЛС....При положение, че човека дал негативен вот не пожелае да си изясним защо и какво го подразни в моя пост, то има хора в този форум, които ще ми помогнат да се изясни кой е въпросния колега, който се спотайва и дори не е написал причина за това, че ми е дал негативен вот!

Пиша тук, защото както се вижда негативно оцененият ми пост е пряко свързан с хората събиращи се на кино Арена...Нямам нищо против никой и мисля, че всеки си има право на мнение итн, ако има някой недоволен от моите писания или твърди, че са неверни нека ми пише на ЛС или да каже на живо очи в очи, а не по тоя смешен начин във форума с цъкане на негативна репутация!!!!!
                        Батка, определено не съм аз, то и на мен в една тъпа тема за Левски и ЦСКА ми бяха взели 2 точки, ма дреме ми
                        Arena Coast Customs

Comment

• Бе мен не ми е за точките, аз достатъчно си имам...Най-лесно ми е на мен да нашляпам на всички в темата отрицателен, без да попитам кой е и за какво се бори, ама не е това начина....

АКо има нещо, което някой го дразни - ми драсни едно ЛС или пък като си пич напиши в темата какво те тревожи итн...Дава ми негативен вот и просто като причина сложил тиренце или точка....пффф
                          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• днес ще ходи ли някой с 156
                            LUXURY FUNEBRI CARS
                            Има нещо в Алфа Ромео, купчина красиво подредени железа и пластмаса,а между тях душа.Необяснимо е!

Comment

• Строй се, преброй се!
                              Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

• Първи се нареждам, че имам да си поговоря с някои хора относно една прецаквация
                                The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Working...
                                X