Известие

Collapse
No announcement yet.

Импровизирани срещи на кино Арена запад

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• знам знам ама докато ви науча кой кой е ше падне смях ти снощи беше ли ?
    Live For The Speed... Die For The Speed...

Comment

• Първоначално публикувано от cnaiper Покажи съобщение
      знам знам ама докато ви науча кой кой е ше падне смях ти снощи беше ли ?
      Ххахахаха, аз съм Ачо брат, детето е Митко, споко ще ни научиш
      Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

• Бях, да. Ама ти да не си мислиш, че аз съм запомнил всички? Помня имена само на редовните или тези, които са ми се набили в очите с нещо.
        The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• по точно ти си кротичкия и тихия не марио и на другото момче му забравих името

Comment

по точно ти си кротичкия и тихия не марио и на другото момче му забравих името
            Вече загубих нишката за кой говориш ама от нас няма кротки и тихи! Видял си само малък отрязък от време в който сме били такива

Comment

• аахахаах възможно е мисълта ми беше че не си Марио и не си пичагата който унищожи запалката ахахахах
              Last edited by cnaiper; d.m.y г., 18:44.

Comment

• Колеги,къде се губите тая вечер аз минах към 21:45 но нямаше никой на паркинга.
                Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK '99 selespeed
                Създадена, за да впечатлява

Comment

• На кафе .....
                  156 sportvagon 1.9jtd

Comment

• елате при мене на кафе аз черпя :P че и без това съм се съсипал от работа. ...

Comment

• Първоначално публикувано от a1---- Покажи съобщение
                      Колеги,къде се губите тая вечер аз минах към 21:45 но нямаше никой на паркинга.
                      Разминали сме се за мнооооого малко.
                      Мръднахме до едно кафенце. Иначе като си минал през паркинга би трябвало да си видял моята кола защото я оставих там. И за в бъдеще го казвам да си знаете всики - често се случва да мръднем я на кафенце, я да хапнем, я вода да вземем та в тоя случай не ходим със всички коли и все някоя остава на паркинга. Е, щом видите нечия кола да седи там значи задължително ще се върнем. Ако имате време просто изчакайте мъчничко!

Първоначално публикувано от cnaiper Покажи съобщение
                      елате при мене на кафе аз черпя :P че и без това съм се съсипал от работа. ...
                      Не си казал къде, не сме минали

Comment

• Люлин 3 Блок 347 Маг 1 Еврофутбола ( Кафе Болид ) от билата в люлин само направо последния блок ( който се пада отляво )

Comment

Люлин 3 Блок 347 Маг 1 Еврофутбола ( Кафе Болид ) от билата в люлин само направо последния блок ( който се пада отляво )
                          Мхм....ясно ми е къде се намира. Иначе колко му е. Днес ако си на работа и вали дъжд довечера може да направим сбирката при теб

Comment

• аз съм до 00:00 тука. ако измислите някое друго място драснете 1 темичка тука да мога да ви открия,че нема с кой да се свържа иначе

Comment

Люлин 3 Блок 347 Маг 1 Еврофутбола ( Кафе Болид ) от билата в люлин само направо последния блок ( който се пада отляво )
                              347?
                              за съжаление там живеят едни хора които не ми се иска да виждам(Ачо със сигурност знае за кво говоря).
                              Май ще пропусна.
                              sigpic
                              Alfa Romeo 145 1.9 uniJet Turbo Diesel SOLD!

Comment

• и аз половината та и повече от тоя блок не ги понасям ако искате дайте друго предложение ако има порой довечера тамън да се оптам да приключа по-рано а за хората ще разправяш довечера

Comment

Working...
                                X