Известие

Collapse
No announcement yet.

Импровизирани срещи на кино Арена запад

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• довечера ще има ли арена или болид ?
    Live For The Speed... Die For The Speed...

Comment

• арена ще има на 100% болид едвали я давидим кой ще идва?
      LUXURY FUNEBRI CARS
      Има нещо в Алфа Ромео, купчина красиво подредени железа и пластмаса,а между тях душа.Необяснимо е!

Comment

• Първоначално публикувано от cnaiper Покажи съобщение
        довечера ще има ли арена или болид ?
        Идеята за Болида не е лоша, че иначе голям клинч ми се струва, че ще е довечера. Ама ти кажи, че да не ти правят нещо проблеми.
        The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• в понеделмик вечер видни алфисти бяхме във фиат браво и ви поздравихме.... то май всеки път като ходим на кино сте там

http://www.facebook.com/VenturaGarage
          Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• на мен да ми правят проблем? че за какво има хора това за шефа е хубаво идват познати и приятели това за мен е хубаво че не умирам от тъпотия а иначе за арена съм се подготвил ако ще се ходи тоя път си зех и якето иначе заповядайте тука и после на който не му се спи ще се разходим до там или някъде да се повръткаме малко

Comment

• Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
              в понеделмик вечер видни алфисти бяхме във фиат браво и ви поздравихме.... то май всеки път като ходим на кино сте там
              Видяхме те. Когато ни присветна ние ти махнахме.
              Май доста честичко ходиш на кино

Първоначално публикувано от cnaiper Покажи съобщение
              на мен да ми правят проблем? че за какво има хора това за шефа е хубаво идват познати и приятели това за мен е хубаво че не умирам от тъпотия а иначе за арена съм се подготвил ако ще се ходи тоя път си зех и якето иначе заповядайте тука и после на който не му се спи ще се разходим до там или някъде да се повръткаме малко
              Е знам ли. Разни шефове, разни правила
              Иначе като гледам май ще стане като вчера. Ние даже още вчера си говорихме, че ще е най-добре да пресместим срещите през студените дни там.
              Btw ти да вземеш да ни запазиш онуй, нашето сепаренце

Comment

• нямате ядове очаквам ви довечера

Comment

• къде ще сте пишете та да знам каде да ходя е разбирасе ако не ви затруднява!
                  LUXURY FUNEBRI CARS
                  Има нещо в Алфа Ромео, купчина красиво подредени железа и пластмаса,а между тях душа.Необяснимо е!

Comment

• Първоначално публикувано от kaloiannnnn Покажи съобщение
                    къде ще сте пишете та да знам каде да ходя е разбирасе ако не ви затруднява!
                    Първоначално публикувано от cnaiper Покажи съобщение
                    Люлин 3 Блок 347 Маг 1 Еврофутбола ( Кафе Болид ) от билата в люлин само направо последния блок ( който се пада отляво )

Comment

• На "Харената" ли ще се събирате или направо в кафето ?
                      156 sportvagon 1.9jtd

Comment

• незнам май в кафето
                        LUXURY FUNEBRI CARS

Comment

• На кой както му е удобно. Който иска направо в кафето, който иска на Арената. Аз, Ачо и Марио ще се видим на Арената към 21 и малко

Comment

• аз ше ви чакам направо там че ми е по удобно

Comment

• Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение
                              Няма проблеми, ма след Италфеста, сега нямам лев да се усмихна дори
                              Да може,то и аз съм в голяма криза и сега всеки свободен лев влиза в колата че е пред разпадане... дано до феста я постегна
                              Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
                              Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
                              Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
                              Mercedes Benz A170 CDI FL '01
                              Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

• Първоначално публикувано от acko88 Покажи съобщение
                                Да може,то и аз съм в голяма криза и сега всеки свободен лев влиза в колата че е пред разпадане... дано до феста я постегна
                                Дано да успееш.
                                ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Working...
                                X