Известие

Collapse
No announcement yet.

Импровизирани срещи на кино Арена запад

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Същата, само че със сменен филтър на климатика, почистена перфектно (лично от мен) от вътре и под капака И предният ми номер вече не се клати
    Last edited by soldier; d.m.y г., 20:39.

Comment

• Това си е друга кола направо, аз мисля да избърша прахта на моята, така ще я олекотя зверски )
      Arena Coast Customs

Comment

• Ако не вали и аз ще мина да ми видите Алфата за последно, че утре по обяд си заминава.
        Alfa Romeo Alfetta GTV 1800
        Alfa Romeo 164 3.0 V6

Comment

• И аз може да мина
          156 sportvagon 1.9jtd

Comment

• Хммм, като гледам как вървят нещата аз май ще съм замалко
            The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• И ние сме там
              Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

• За днес какво е положението?

Comment

• Както знаеш, аз съм с малко ангажименти, утре може да мина, но днес...поне си имам платка за управление на вентилатора )
                  Arena Coast Customs

Comment

• Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение
                    Както знаеш, аз съм с малко ангажименти, утре може да мина, но днес...поне си имам платка за управление на вентилатора )
                    Точно от теб най-малко очаквах да пишеш
                    А за платката.....честитутка, ама вземи си купи буксата утре и дай да ти я наредя, че иначе не ми харесва тая работа. Сега само съм ти изолирал кабеляка колкото да не стане някой фал. А и без тая букса все едно нямаш платка

Comment

• Охлажда ми душата климатроника с новата платка ) Иначе утре ще я взема буксата с главно Б
                      Arena Coast Customs

Comment

• Приемате ли новодошли.Не за друго но живея на 100м. от Арената.Кога се събирате???

Alfa33 1.3 90г.Alfa33 1.5 93г.Alfa33 1.4 94г.Alfa146 1.4TS 97г.Alfa146 1.8TS 99г.Sprint 1.5 78г.Аlfa33 1.7 4x4 91г Sprint 1.7 16V 83г.Alfa145 1.3 96г.Alfa156 2.0 99г.147 1.6 03г.145 2.0 Alfa159 1,9 JTD Ti

Comment

• Всяка вечер почти, днес ме няма , но утре ще мина към 21:15 някъде. Сега сигурно има хора там от към страната на центъра на паркинга
                          Arena Coast Customs

Comment

• Днес нямаше нокой Ние с женичката минахме към 22:00-22:30 ама нямаше никой. Нещо напоследък сме много несериозни. Дайте да се стягаме, че както е тръгнало, ще си забравим физиономийте. Е Митко вече го забравихме как изглежда братче. :P Ама като има работа, трябва да се върши. Нищо като приключи, знам, че пак ще е от редовните.
                            Last edited by D-I-V-A-K-A; d.m.y г., 01:43.
                            Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

• там бяхме
                              LUXURY FUNEBRI CARS
                              Има нещо в Алфа Ромео, купчина красиво подредени железа и пластмаса,а между тях душа.Необяснимо е!

Comment

• Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщение
                                Днес нямаше нокой Ние с женичката минахме към 22:00-22:30 ама нямаше никой. Нещо напоследък сме много несериозни. Дайте да се стягаме, че както е тръгнало, ще си забравим физиономийте. Е Митко вече го забравихме как изглежда братче. :P Ама като има работа, трябва да се върши. Нищо като приключи, знам, че пак ще е от редовните.
                                Митко го хвана рядкото щастие да няма време да се погледне себе си. А като ми се скапа телефона ти загубих номера, а вчера тъкмо мислих да ти звънна
                                Иначе вчера бяхме. Аз реших да отида, въпреки, че никой не писа, че ще идва и там беше само nasty и kaloiannnnn, но някъде към 22:00 разчистихме паркинга. Явно за малко сме се разминали както става всеки път напоследък

Comment

Working...
                                X