If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Както знаеш, аз съм с малко ангажименти, утре може да мина, но днес...поне си имам платка за управление на вентилатора )
Точно от теб най-малко очаквах да пишеш
А за платката.....честитутка, ама вземи си купи буксата утре и дай да ти я наредя, че иначе не ми харесва тая работа. Сега само съм ти изолирал кабеляка колкото да не стане някой фал. А и без тая букса все едно нямаш платка
Днес нямаше нокой Ние с женичката минахме към 22:00-22:30 ама нямаше никой. Нещо напоследък сме много несериозни. Дайте да се стягаме, че както е тръгнало, ще си забравим физиономийте. Е Митко вече го забравихме как изглежда братче. :P Ама като има работа, трябва да се върши. Нищо като приключи, знам, че пак ще е от редовните.
Днес нямаше нокой Ние с женичката минахме към 22:00-22:30 ама нямаше никой. Нещо напоследък сме много несериозни. Дайте да се стягаме, че както е тръгнало, ще си забравим физиономийте. Е Митко вече го забравихме как изглежда братче. :P Ама като има работа, трябва да се върши. Нищо като приключи, знам, че пак ще е от редовните.
Митко го хвана рядкото щастие да няма време да се погледне себе си. А като ми се скапа телефона ти загубих номера, а вчера тъкмо мислих да ти звънна
Иначе вчера бяхме. Аз реших да отида, въпреки, че никой не писа, че ще идва и там беше само nasty и kaloiannnnn, но някъде към 22:00 разчистихме паркинга. Явно за малко сме се разминали както става всеки път напоследък
Comment