Първоначално публикувано от brazen
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Тръгване за Италфест 2010 от София
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщениеАз ще спя, връщам се в неделя.Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
-
Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщениеВ неделята си мисля че групата ще е голяма...
пп.Последно на Лук-а на АМ Тракия ли ще е тръгването ?The new one - Lancia Delta II 1.8 16v 131hp 98'
Alfa Romeo 156 1.8 T.S. 98'
Lancia Dedra 1.8 i.e. 92'
ex Fiat Uno Turbo
Comment
-
Първоначално публикувано от IcemaN92 Покажи съобщениеГрупата ще е доста голяма и ще интересна гледка както и отиването към Хасково ....
пп.Последно на Лук-а на АМ Тракия ли ще е тръгването ?Alfa 155 1.7,1.8 ex
Alfa 166 2.4 3 ex
155 1.8 MY 95 sport
Comment
-
Първоначално публикувано от Flame Покажи съобщениеДа,на първи километър,но още не се знае от колко часа.Впрочем аз няма да съм с мойта - кризааа! Така че се надявам да се коалирам с някого.
sigpic
Alfa Romeo 145 1.9 uniJet Turbo Diesel SOLD!
Comment
-
Първоначално публикувано от brazen Покажи съобщениеДали ще се съберем поне 50 коли?Впрочем аз няма да съм с мойта - кризааа! Така че се надявам да се коалирам с някого.
AR Type 939 2.4 JTDm TI Q-Tronic DPFon
AR Type 932 2.4 JTD Distinctive
sigpic
Comment
-
пичове,
айде някой да удари едно рамо с пренасянето на едни 40 конуса за Италфеста, защото просто няма как да ги натоваря в ГТВ-то. Ще ми ги докарат в КРасна Поляна и трябва да ги разхвърляме по багажниците на колите в петъка.няма вече Алфи, няма вече тръпка...
Comment
-
Първоначално публикувано от brazen Покажи съобщениеДали ще се съберем поне 50 коли?Впрочем аз няма да съм с мойта - кризааа! Така че се надявам да се коалирам с някого.
---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90
Comment
-
Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщениепичове,
айде някой да удари едно рамо с пренасянето на едни 40 конуса за Италфеста, защото просто няма как да ги натоваря в ГТВ-то. Ще ми ги докарат в КРасна Поляна и трябва да ги разхвърляме по багажниците на колите в петъка.Alfa 155 1.7,1.8 ex
Alfa 166 2.4 3 ex
155 1.8 MY 95 sport
Comment
-
Много ми се искаше да дойда, колеги, но за съжаление точно в събота ще съм цял ден на писта Konza до Брезник, че имаме състезание... дай Боже, на следващия фест да не ми се засичат така дати.
Весело изкарване и умната по пътя натам.Две черни перли...
Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93
Comment
-
Първоначално публикувано от nastybg Покажи съобщениеКакво се надяваш бе, в Купе-то има още места ... така че идваш с насsigpic
Alfa Romeo 145 1.9 uniJet Turbo Diesel SOLD!
Comment
-
нещо много съфорумци и малко фенове! много е лесно да се отиде на Италфест, ама хайде да помогне някой малко. После ще има рев и сълзи, че не е било като хората! толкова ли няма 2 -3 комбита мама му стара!
Благодаря на колегите, които се отзоваха. Ще ми докарат конусите в четвъртък вечерта в Красна поляна. Моля всички, които имат възможност или желание да помогнат да ми се обадят на 0887 38 70 17.Last edited by bouncer; d.m.y г., 17:43.няма вече Алфи, няма вече тръпка...
Comment
Comment