If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колеги знам че е малко странично от темата, но мисля че ни засяга малко или много...Вижте как Автобус и камион карат с почти 150 км/ч в Стара Загора...Просто аз лично незнам какво да кажа... http://vbox7.com/play:d6f13fad
Колеги знам че е малко странично от темата, но мисля че ни засяга малко или много...Вижте как Автобус и камион карат с почти 150 км/ч в Стара Загора...Просто аз лично незнам какво да кажа... http://vbox7.com/play:d6f13fad
това е за новините на бтв
ALFA ROMEO 75 2.0 ts
sigpic
Нещо което работи - не се пипа!
ае големи моралисти станахте сички...... тоя дето е снимал с колко е карал...... кво ми са правите на света вода ненапита? всеки си суче колата както може и колкото може... големи правила и всички ги спазвате... айде няма нищо....
'97 155 1.8 16V
GMC YUKON DENALI 5.7 V8
the cost of living is dying...everybody pays...
sigpic
ае големи моралисти станахте сички...... тоя дето е снимал с колко е карал...... кво ми са правите на света вода ненапита? всеки си суче колата както може и колкото може... големи правила и всички ги спазвате... айде няма нищо....
Уфффф....
Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
140 HP + Chip Tuning -> ex Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006 Born to make me happy
Тези поне карат по пътя към АТЗ-то, а аз ще се постарая да запиша нещо такова между 5:00 и 6:00 ч. в града по "Патриарх Евтимий" как карат автобусите към ТЕЦ-ове и рудници... Много са нагли! То са едни гонки, то е чудо, направо можем да им завидим!
Alfa Romeo 156 2.0 TS 16V 114 kW + LPG Tartarini - бившата и непрежалима
Fiat Multipla 1.9jtd 110 hp. - м'глата, вече с полиуретан.
Comment