Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Стара Загора

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• абе мислех да питам за "...френските рапсодии.." ама... другия път ше да е....
    '97 155 1.8 16V
    GMC YUKON DENALI 5.7 V8
    the cost of living is dying...everybody pays...
    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Grim Покажи съобщение
      абе мислех да питам за "...френските рапсодии.." ама... другия път ше да е....
      Aбе като се събрахме на една маса един срещу друг и аз щях да питам ама викам айде не сега
      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
        Aбе като се събрахме на една маса един срещу друг и аз щях да питам ама викам айде не сега
        само каката да не го изталкува като намек,че ако ти вкара един сервис незнам дали касата на зара-та ше та спре.....
        '97 155 1.8 16V
        GMC YUKON DENALI 5.7 V8
        sigpic

Comment

само каката да не го изталкува като намек,че ако ти вкара един сервис незнам дали касата на зара-та ше та спре.....
          Аааа каката е си е много добричка показа ми бас касата на спортвагона си Много добре свири...СД-то и...

ПП:Бела да не се обидиш нещо ние само се шегуваме...
          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Чета ви тук от ден два и не спирам да се смея
            Ако знаех по-рано че сте такива "бълъчета" да бях ви обула с още някоя и друга пикантна история ... ама нищо,вие продължавайте да вервате...аз от такива като вас пари правя

Що се отнася до СД-то ... добре че Колегата от Казанлък ми помогна да го настроим малко поне,че нищо не му разбирам на пущината

---------- Post added at 18:52 ---------- Previous post was at 18:48 ----------

Първоначално публикувано от Grim Покажи съобщение
            Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
            Аааа каката е си е много добричка показа ми бас касата на спортвагона си Много добре свири...СД-то и...

ПП:Бела да не се обидиш нещо ние само се шегуваме...
            Споко бе човек ... кефи ме твоят ентусиазъм и как идваш от Н.Загора до тук за едната среща ... хубаво е да има такива млади и позитивно заредени хора
            Мен напоследък или ме няма през почивните дни или ме мързи да дойда до Зарата,но виж тази последната среща си беше доста успешна като брой посетители
            Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
            140 HP + Chip Tuning -> ex
            Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
            Born to make me happy

Comment

• Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщение
              Чета ви тук от ден два и не спирам да се смея
              Ако знаех по-рано че сте такива "бълъчета" да бях ви обула с още някоя и друга пикантна история ... ама нищо,вие продължавайте да вервате...аз от такива като вас пари правя
              ти си по-голямата "риба" щом изобщо мислиш че някой ти се вързва, а камо ли да ти вярва......
              '97 155 1.8 16V
              GMC YUKON DENALI 5.7 V8
              sigpic

Comment

ти си по-голямата "риба" щом изобщо мислиш че някой ти се вързва, а камо ли да ти вярва......
                Абе вързахте се вие ,ама айде ...
                То психологията го е доказала,че човешката психика е склонна да вярва на това което самата тя МОЖЕ да допусне за нормално и допустимо и/или човешкото подсъзнание го желае ... пък и въображението играе голяма роля.
                Аз ся и в асансьор да ви кажа,че съм го правила и ще развиете 5 страници с дебати не за друго,ми щото и на вас би ви се искало ...
                Born to make me happy

Comment

абе мислех да питам за "...френските рапсодии.." ама... другия път ше да е....
                  Това съм го изтървал....
                  Alfa Romeo 156 2.0 TS 16V 114 kW + LPG Tartarini - бившата и непрежалима

Fiat Multipla 1.9jtd 110 hp. - м'глата, вече с полиуретан.

Comment

Що се отнася до СД-то ... добре че Колегата от Казанлък ми помогна да го настроим малко поне,че нищо не му разбирам на пущината...
                    Абе то с ваще скъпи СД-та нищо не направихте, накрая Ви бих аз с мойто кастофонче...

Първоначално публикувано от Bella
                    Споко бе човек ... кефи ме твоят ентусиазъм и как идваш от Н.Загора до тук за едната среща ... хубаво е да има такива млади и позитивно заредени хора
                    Мен напоследък или ме няма през почивните дни или ме мързи да дойда до Зарата,но виж тази последната среща си беше доста успешна като брой посетители
                    Еми какво да правя идвам...Просто ми доставя голямо удоволствие да се срещна с хора които разбират какво е Алфа Ромео...
                    Last edited by Jivko7777; d.m.y г., 01:20.
                    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Идвай,идвай...ама моля те не за 9 мин от Н. до С.Загора
                      Born to make me happy

Comment

Идвай,идвай...ама моля те не за 9 мин от Н. до С.Загора
                        Aaa няма за около 15-тина минутки идвам
                        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Абе вързахте се вие ,ама айде ...
                          То психологията го е доказала,че човешката психика е склонна да вярва на това което самата тя МОЖЕ да допусне за нормално и допустимо и/или човешкото подсъзнание го желае ... пък и въображението играе голяма роля.
                          Аз ся и в асансьор да ви кажа,че съм го правила и ще развиете 5 страници с дебати не за друго,ми щото и на вас би ви се искало ...
                          абе.... дано поне на тва да си вярваш.....
                          '97 155 1.8 16V
                          GMC YUKON DENALI 5.7 V8
                          sigpic

Comment

• ако ми кажете в стара загора каде по често се сабирате ще е мн точно щото за ся си мислех че само аз съм зарибения алфаджия в СТЗ ама май съм грешил, апак и ми омразна да слушам за тия Хонди срещи ???

---------- Post added at 19:48 ---------- Previous post was at 19:32 ----------

момчета аз съм нов тука ако ми кажете каде се сабирате няма да е лошо апак и ми оразна да слушам само за тия Хондески срещи

Comment

• Първоначално публикувано от valiotoploto Покажи съобщение
                              ако ми кажете в стара загора каде по често се сабирате ще е мн точно щото за ся си мислех че само аз съм зарибения алфаджия в СТЗ ама май съм грешил, апак и ми омразна да слушам за тия Хонди срещи ???

---------- Post added at 19:48 ---------- Previous post was at 19:32 ----------

момчета аз съм нов тука ако ми кажете каде се сабирате няма да е лошо апак и ми оразна да слушам само за тия Хондески срещи
                              Добре дошъл колега! Хубаво ще е да има и още един да се изфука със своята красавица!
                              Всяка първа и трета неделя от месеца от 18:00 часа на бензиностанция "Зара" (кв. Кольо Ганчев)
                              Може да следиш темата, защото понякога се случват и междинни срещички.... Ти с какво злорадстваш по улиците?
                              Last edited by nmushnikov; d.m.y г., 20:48.
                              Alfa Romeo 156 2.0 TS 16V 114 kW + LPG Tartarini - бившата и непрежалима

Fiat Multipla 1.9jtd 110 hp. - м'глата, вече с полиуретан.

Comment

• Първоначално публикувано от valiotoploto Покажи съобщение
                                ако ми кажете в стара загора каде по често се сабирате ще е мн точно щото за ся си мислех че само аз съм зарибения алфаджия в СТЗ
                                Баси ти пък......така да си мислиш....
                                Нужно е само тая тема да следиш, нищо чудно и тая седмица да има нещо извънредно.....
                                "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                                F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Working...
                                X